Yeşilay Erzurum Şubesi yönetiminden Rektör Çakmak’a ziyaret

ERZURUM 03.03.2021 - 10:03, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Yeşilay Erzurum Şubesi yönetiminden Rektör Çakmak’a ziyaret

Erzurumsonhaber / erzurum - 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle Yeşilay Erzurum Şube Başkanı Salih Kaygusuz ve yönetim kurulu üyeleri ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ı ziyaret etti.      Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette il genelinde yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Kaygusuz, özellikle gençlerin sigara, alkol ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması için üniversitelerle iş birliği içerisinde olmaya devam edeceklerini belirtti.    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak ise, Şube Başkanı Salih Kaygusuz ve yönetimini yapılan duyarlı projelerden dolayı tebrik ederek: “Üniversite olarak halk sağlığının korunmasına yönelik yapılan tüm çalışmalara elimizden gelen desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu. 

Erzurumsonhaber / erzurum - 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle Yeşilay Erzurum Şube Başkanı Salih Kaygusuz ve yönetim kurulu üyeleri ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ı ziyaret etti.   


  Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette il genelinde yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Kaygusuz, özellikle gençlerin sigara, alkol ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması için üniversitelerle iş birliği içerisinde olmaya devam edeceklerini belirtti. 


  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak ise, Şube Başkanı Salih Kaygusuz ve yönetimini yapılan duyarlı projelerden dolayı tebrik ederek: “Üniversite olarak halk sağlığının korunmasına yönelik yapılan tüm çalışmalara elimizden gelen desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.