Yıldırım düşmesi sonucu camiinin minaresi hasar gördü

İLÇELER 28.06.2019 - 10:51, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Yıldırım düşmesi sonucu camiinin minaresi hasar gördü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'un Olur ilçesinde Merkez Cami’sine yıldırım isabet etmesi sonucu minaresi ve ses sistemi hasar gördü.      Dün akşam saatlerinde Erzurum’un Olur ilçesinde etkili olan sağanak yağmur öncesi Merkez Camii’nin minaresine yıldırım düştü.  Yıldırım düşmesi sonucu cami minaresi zarar gördü.    İmam Mustafa Kırmacı, “Camide iken yaşanan olayda minarenin kubbesinde kısmen hasar oluştu ve kubbedeki taş parçaları bahçeye düştü. Minare ve camideki ses sisteminin de zarar gördüğü olayda yaralanan olmadı.  Minareye yıldırım isabet ettiği esnada deprem sandım camiden çıktım” dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'un Olur ilçesinde Merkez Cami’sine yıldırım isabet etmesi sonucu minaresi ve ses sistemi hasar gördü.   


  Dün akşam saatlerinde Erzurum’un Olur ilçesinde etkili olan sağanak yağmur öncesi Merkez Camii’nin minaresine yıldırım düştü.  Yıldırım düşmesi sonucu cami minaresi zarar gördü. 


  İmam Mustafa Kırmacı, “Camide iken yaşanan olayda minarenin kubbesinde kısmen hasar oluştu ve kubbedeki taş parçaları bahçeye düştü. Minare ve camideki ses sisteminin de zarar gördüğü olayda yaralanan olmadı.  Minareye yıldırım isabet ettiği esnada deprem sandım camiden çıktım” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.