Yüksekokula sekreter ataması

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2017 - 10:08, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Yüksekokula sekreter ataması

Erzurumsonhaber / Erzurum - İspir Hamza Polat Meslek Yüksekokulu’na yeni sekreter atandı   Atatürk Üniversitesi Hamza Polat Meslek Yüksekokulu’nda 2 yıldır vekaleten yürütülen sekreterlik görevine Osman Engin asaleten atandı.   Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı tarafından ataması yapılan Osman Engin, 6 aydır bu görevi vekaleten yürütüyordu.   Engin yaptığı açıklamada, “20 yıldır ilçemizde hizmet vermekte olan yüksekokulumuzun sekreteri olarak görev almanın mutluluğu içerisinde, almış olduğum sorumluluğun bilinciyle okulumuz için azami gayret ve özveriyle çalışacağım. Bu görevi bana layık görerek atamamı gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mutlu Kundakçi’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - İspir Hamza Polat Meslek Yüksekokulu’na yeni sekreter atandı

 

Atatürk Üniversitesi Hamza Polat Meslek Yüksekokulu’nda 2 yıldır vekaleten yürütülen sekreterlik görevine Osman Engin asaleten atandı.

 

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı tarafından ataması yapılan Osman Engin, 6 aydır bu görevi vekaleten yürütüyordu.

 

Engin yaptığı açıklamada, “20 yıldır ilçemizde hizmet vermekte olan yüksekokulumuzun sekreteri olarak görev almanın mutluluğu içerisinde, almış olduğum sorumluluğun bilinciyle okulumuz için azami gayret ve özveriyle çalışacağım. Bu görevi bana layık görerek atamamı gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mutlu Kundakçi’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.