Zade Vital Erzurum'da Aile Hekimleri ve Diyetisyenlerle Bir Araya Geldi

SAĞLIK 24.02.2018 - 20:31, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Zade Vital Erzurum'da Aile Hekimleri ve Diyetisyenlerle Bir Araya Geldi

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası olan Zade Vital® birbirinden farklı konularla, hekim ve diyetisyenlerle buluşmaya devam ediyor.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital  23 Şubat 2018 tarihinde Aile Hekimleri ve Diyetisyenlerle eğitim organizasyonu gerçekleştirdi.   Erzurum’daki Aile hekimleri ve diyetisyenleri bir araya getiren toplantıda “Esansiyel Yağ Asitlerinin Beslenme Üzerindeki Yeri Önemi ve Bütünleyici Tıp” konularında güncel ve bilimsel bilgiler aktarıldı.   Erzurum aile hekimliği derneğinin desteği ile gerçekleştirilen bu toplantıya Erzurum Halk Sağlığı Başkanı Yrd.Doç.Dr. Özgür Çelebi’de yönetim ekibi ile beraber katıldı     Zade Vital® Genel Müdürü Beril Koparal’ın sunum yaptığı , Zade Vital Ticari pazarlama Uzmanı Aslı Büyükkoç ve Bölge Mümessili Serdar Demir’in katılımı ile gerçekleşen toplantıda Hekimlerimize ve diyetisyenlerimize; daha sağlıklı olmak için esansiyel yağ asitlerinin önemi, genel özellikleri ve kullanımları hakkında kapsamlı bilgiler verdi.   İnsan vücudunun sentezleyemediği ve mutlaka dışarıdan alınması gereken yağ asitlerinin, esansiyel (elzem) yağ asitleri olarak tanımlandığını belirten Beril Koparal, bu yağ asitlerinin hücrelerimiz için temel enerji kaynaklarından olduğunu aktardı. Beril Koparal toplantı da esansiyel yağ asitlerinden özellikle Omega 3 yağ asitlerinin çok sayıda metabolik faaliyetin sağlıklı devam etmesi için gerekli olduğunu sözlerine ekledi.  Özellikle Bütünleyici tıp konusunda besin desteklerinin önemine değinen Koparal,  bu konuda Zade Vital ürünlerinin kullanım alanlarından bahsetti.    
Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası olan Zade Vital® birbirinden farklı konularla, hekim ve diyetisyenlerle buluşmaya devam ediyor.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital  23 Şubat 2018 tarihinde Aile Hekimleri ve Diyetisyenlerle eğitim organizasyonu gerçekleştirdi.

 

Erzurum’daki Aile hekimleri ve diyetisyenleri bir araya getiren toplantıda “Esansiyel Yağ Asitlerinin Beslenme Üzerindeki Yeri Önemi ve Bütünleyici Tıp” konularında güncel ve bilimsel bilgiler aktarıldı.

 

Erzurum aile hekimliği derneğinin desteği ile gerçekleştirilen bu toplantıya Erzurum Halk Sağlığı Başkanı Yrd.Doç.Dr. Özgür Çelebi’de yönetim ekibi ile beraber katıldı
 
 
Zade Vital® Genel Müdürü Beril Koparal’ın sunum yaptığı , Zade Vital Ticari pazarlama Uzmanı Aslı Büyükkoç ve Bölge Mümessili Serdar Demir’in katılımı ile gerçekleşen toplantıda Hekimlerimize ve diyetisyenlerimize; daha sağlıklı olmak için esansiyel yağ asitlerinin önemi, genel özellikleri ve kullanımları hakkında kapsamlı bilgiler verdi.
 
İnsan vücudunun sentezleyemediği ve mutlaka dışarıdan alınması gereken yağ asitlerinin, esansiyel (elzem) yağ asitleri olarak tanımlandığını belirten Beril Koparal, bu yağ asitlerinin hücrelerimiz için temel enerji kaynaklarından olduğunu aktardı. Beril Koparal toplantı da esansiyel yağ asitlerinden özellikle Omega 3 yağ asitlerinin çok sayıda metabolik faaliyetin sağlıklı devam etmesi için gerekli olduğunu sözlerine ekledi.  Özellikle Bütünleyici tıp konusunda besin desteklerinin önemine değinen Koparal,  bu konuda Zade Vital ürünlerinin kullanım alanlarından bahsetti.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.