Zihinsel engelli çocuk evlerini yaktı

İLÇELER 25.12.2019 - 12:09, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Zihinsel engelli çocuk evlerini yaktı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’un Şenkaya ilçesinde 7 yaşındaki zihinsel engelli çocuğun çıkardığı yangında bir ev ile bir samanlık kül oldu. Yangında maddi hasar oluşurken can kaybının yaşanmaması teselli kaynağı oldu.     Yangın, saat 15.30 sıralarında Şenkaya ilçesi Gözalan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, zihinsel engelli A.A. (7) dedesi Nazım Atmaca’ya ait samanlıkta bulunan otu tutuşturdu. Otların biranda alev almasıyla büyüyen yangın önce samanlığı sardı, sonra eve sıçradı. Yangında Nazım Atmaca (65) ve oğlu Önder Atmaca’ya (30) ait ev ile samanlık yandı. Şenkaya ve Oltu İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucu yangın diğer evlere sıçramadan söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken zararın yaklaşık 40 bin lira civarında olduğu aktarıldı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’un Şenkaya ilçesinde 7 yaşındaki zihinsel engelli çocuğun çıkardığı yangında bir ev ile bir samanlık kül oldu. Yangında maddi hasar oluşurken can kaybının yaşanmaması teselli kaynağı oldu.  


 
Yangın, saat 15.30 sıralarında Şenkaya ilçesi Gözalan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, zihinsel engelli A.A. (7) dedesi Nazım Atmaca’ya ait samanlıkta bulunan otu tutuşturdu. Otların biranda alev almasıyla büyüyen yangın önce samanlığı sardı, sonra eve sıçradı. Yangında Nazım Atmaca (65) ve oğlu Önder Atmaca’ya (30) ait ev ile samanlık yandı. Şenkaya ve Oltu İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucu yangın diğer evlere sıçramadan söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken zararın yaklaşık 40 bin lira civarında olduğu aktarıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.