Aksaray Gençlik, 2. Lig’den çekildi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2022 - 15:39, Güncelleme: 25.11.2022 - 09:16
 

Aksaray Gençlik, 2. Lig’den çekildi

Aksaray Gençlik, 2. Lig’den çekildi
Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Aksaray Gençlikspor, maddi imkansızlıklardan dolayı ligden çekildi.Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Aksaray Gençlikspor, ligde yer aldığı ikinci sezonda faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Aksaray Gençlikspor Başkanı Özcan Bal yaptığı açıklamada, "An itibariyle voleybol takımımızı ligden çekmiş bulunuyoruz. Aksaray olarak şehri iki kulvarda temsil etmeye gücümüz yetmedi. Yazacak çok şey var ama şehri profesyonel olarak erkek voleybolda temsil eden tek takımının ligden çekilmesinin ayıbı hepinize yeter. Bu süreç itibarı ile konuşacak çok şeyimiz var. Aksaray Gençlikspor sezonun geri kalan bölümünde yalnızca futbolda faaliyetlerine devam edecek" ifadelerini kullandı.
Aksaray Gençlik, 2. Lig’den çekildi
Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Aksaray Gençlikspor, maddi imkansızlıklardan dolayı ligden çekildi.
Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Aksaray Gençlikspor, ligde yer aldığı ikinci sezonda faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Aksaray Gençlikspor Başkanı Özcan Bal yaptığı açıklamada, "An itibariyle voleybol takımımızı ligden çekmiş bulunuyoruz. Aksaray olarak şehri iki kulvarda temsil etmeye gücümüz yetmedi. Yazacak çok şey var ama şehri profesyonel olarak erkek voleybolda temsil eden tek takımının ligden çekilmesinin ayıbı hepinize yeter. Bu süreç itibarı ile konuşacak çok şeyimiz var. Aksaray Gençlikspor sezonun geri kalan bölümünde yalnızca futbolda faaliyetlerine devam edecek" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.