Zade Vital Erzurum'da Teknisyenlerle Bir Araya Geldi

Erzurumsonhaber / Erzurum - Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital® 24 Şubat 2018 tarihinde Hacıbaba Restaurant’ta Teknisyenler ile bir araya geldi.

 

Erzurum’daki teknisyenleri bir araya getiren toplantıda “Esansiyel Yağ Asitlerinin Beslenme Üzerindeki Yeri ve Önemi” konusunda güncel ve bilimsel bilgiler aktarıldı

 

Zade Vital® Ticari Pazarlama Uzmanı ve Kimyager Aslı Büyükkoç’un sunum yaptığı toplantıda; daha sağlıklı olmak için esansiyel yağ asitlerinin önemi, genel özellikleri ve kullanımları hakkında kapsamlı bilgiler verdi. İnsan vücudunun sentezleyemediği ve mutlaka dışarıdan alınması gereken yağ asitlerinin, esansiyel (elzem) yağ asitleri olarak tanımlandığını belirten Aslı Büyükkoç, bu yağ asitlerinin hücrelerimiz için temel enerji kaynaklarından olduğunu aktardı. Aslı Büyükkoç toplantı da esansiyel yağ asitlerinden özellikle Omega 3 yağ asitlerinin çok sayıda metabolik faaliyetin sağlıklı devam etmesi için gerekli olduğunu sözlerine ekledi. 

Özellikle kilo kontrolünde ve kış aylarında hastalıklara karşı bağışıklığın güçlendirilmesinde besin desteklerinin önemine değinen Büyükkoç,  bu konuda Zade Vital ürünlerinin kullanım alanlarından bahsetti.