ABD'den Türkiye'ye Küstah Çağrı

DÜNYA 23.01.2018 - 07:14, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

ABD'den Türkiye'ye Küstah Çağrı

Beyaz Saray Sözcüsü Sanders, Türkiye’yi Suriye’nin kuzeybatısındaki askeri eylemlerinde ve açıklamalarında ölçülü olması yönünde uyarıda bulundu.
Erzurumsonhaber / Erzurum -   Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, "Türkiye'yi, askeri harekatta ve açıklamalarında itidal çağrısında bulunarak ve askeri operasyonlarının kapsam ve zaman bakımından sınırlı olduğundan emin olmaya çağırıyoruz" açıklamasında bulundu. Öte yandan yapılan açıklamada, sivil kayıpların önlenmesi ve sivillerin insani yardıma erişiminin sağlanması gerektiğini belirten Sanders, ABD'nin sorunun çözümü için diplomatik yolları aramaya devam ettiğini söyledi. 
Beyaz Saray Sözcüsü Sanders, Türkiye’yi Suriye’nin kuzeybatısındaki askeri eylemlerinde ve açıklamalarında ölçülü olması yönünde uyarıda bulundu.

Erzurumsonhaber / Erzurum -   Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, "Türkiye'yi, askeri harekatta ve açıklamalarında itidal çağrısında bulunarak ve askeri operasyonlarının kapsam ve zaman bakımından sınırlı olduğundan emin olmaya çağırıyoruz" açıklamasında bulundu.

Öte yandan yapılan açıklamada, sivil kayıpların önlenmesi ve sivillerin insani yardıma erişiminin sağlanması gerektiğini belirten Sanders, ABD'nin sorunun çözümü için diplomatik yolları aramaya devam ettiğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.