Aydemir Erzurum Kültür yatırımlarını paylaştı

ERZURUM 27.03.2021 - 09:35, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Aydemir Erzurum Kültür yatırımlarını paylaştı

Erzurumsonahber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye'nin tarihi ve kültür varlıklarını koruduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk milletini tarif eden ne varsa hepsini sahiplendiğini, hiçbirini öksüz bırakmadığını söyledi.      Aydemir Erzurum Yatırımlarını Paylaştı    AK Parti Milletvekili Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, iktidara geldikleri günden bugüne kadar, hayatın her sahasına, en çok da kültürel olgulara değer verdiklerini dile getirdi. Seçim bölgesinden örnek veren Aydemir, Erzurum'da söz konusu kültürel olgulara 160 milyon lira yatırım yapıldığını kaydetti.      Aydemir’den Erzurum Örneği    Kütüphane Haftası'na işaret eden AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Milletvekili Aydemir, Erzurum'da 23 halk kütüphanesinin bulunduğunu, kütüphaneye verilen değer bakımından bu rakamın çok önemli olduğunu vurguladı. Aydemir, Erzurum'da kültür varlıklarının restorasyonuna 15 milyon liralık kaynak aktarıldığını bildirdi.    Cumhurbaşkanımıza Minnettarız    Türkiye'nin kültür varlıklarını, tarihi varlıklarını sahiplendiğini ve koruduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, "Sayın Cumhurbaşkanımız, milletimizi tarif eden ne varsa hepsini sahiplenmiştir, hiçbirini öksüz bırakmamıştır. Bundan sonra da böyle olacaktır. Ona minnettarız." diye konuştu.    Aydemir’den Berat Gecesi Mesajı    Milletvekili Aydemir, Basın toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, ‘Yüce Milletimizin, İslam Aleminin Berat Gecesini tebrik ediyor, manevi coşkusunu paylaşıyor, dirliğimizin ebedi, birliğimizin ilanihaye sürmesini niyaz ediyoruz. Bu manevi iklim içinde mukaddesatımız için nefislerini adayan mübarek şehitlerimizi rahmetle anıyor, onların izinde olma kararlılığımızı yineliyoruz. ‘ dedi. 

Erzurumsonahber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye'nin tarihi ve kültür varlıklarını koruduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk milletini tarif eden ne varsa hepsini sahiplendiğini, hiçbirini öksüz bırakmadığını söyledi.   


  Aydemir Erzurum Yatırımlarını Paylaştı 


  AK Parti Milletvekili Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, iktidara geldikleri günden bugüne kadar, hayatın her sahasına, en çok da kültürel olgulara değer verdiklerini dile getirdi. Seçim bölgesinden örnek veren Aydemir, Erzurum'da söz konusu kültürel olgulara 160 milyon lira yatırım yapıldığını kaydetti. 

 

  Aydemir’den Erzurum Örneği 


  Kütüphane Haftası'na işaret eden AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Milletvekili Aydemir, Erzurum'da 23 halk kütüphanesinin bulunduğunu, kütüphaneye verilen değer bakımından bu rakamın çok önemli olduğunu vurguladı. Aydemir, Erzurum'da kültür varlıklarının restorasyonuna 15 milyon liralık kaynak aktarıldığını bildirdi. 


  Cumhurbaşkanımıza Minnettarız 


  Türkiye'nin kültür varlıklarını, tarihi varlıklarını sahiplendiğini ve koruduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, "Sayın Cumhurbaşkanımız, milletimizi tarif eden ne varsa hepsini sahiplenmiştir, hiçbirini öksüz bırakmamıştır. Bundan sonra da böyle olacaktır. Ona minnettarız." diye konuştu. 


  Aydemir’den Berat Gecesi Mesajı 


  Milletvekili Aydemir, Basın toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, ‘Yüce Milletimizin, İslam Aleminin Berat Gecesini tebrik ediyor, manevi coşkusunu paylaşıyor, dirliğimizin ebedi, birliğimizin ilanihaye sürmesini niyaz ediyoruz. Bu manevi iklim içinde mukaddesatımız için nefislerini adayan mübarek şehitlerimizi rahmetle anıyor, onların izinde olma kararlılığımızı yineliyoruz. ‘ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.