Aydemir: ‘Merhum Songün örnek bir spor adamıydı’

SİYASET 12.04.2020 - 08:29, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Aydemir: ‘Merhum Songün örnek bir spor adamıydı’

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Hakka yürüyen Erzurumspor’un eski futbolcularından Yalçın Songün’ün Erzurumspor’a ve Erzurum spor camiasına önemli katkılar sunan örnek bir spor adamı olduğunu belirterek, ‘Allah’ın rahmeti üzerine olsun’ niyazını paylaştı.      Erzurumspor’un efsane futbolcularından Yalçın Songün’ün vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı. Milletvekili Aydemir, ‘Yalçın Songün ağabeyimiz Erzurum’da birçok gencin örnek aldığı, sporu sevdiren, sporcuya saygı duyduran güzel bir simaydı. Rahmete göçtü; mekanı cennet makamı alî olsun. Ailesine, Erzurumspor camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. ‘ dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Hakka yürüyen Erzurumspor’un eski futbolcularından Yalçın Songün’ün Erzurumspor’a ve Erzurum spor camiasına önemli katkılar sunan örnek bir spor adamı olduğunu belirterek, ‘Allah’ın rahmeti üzerine olsun’ niyazını paylaştı.   


  Erzurumspor’un efsane futbolcularından Yalçın Songün’ün vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı. Milletvekili Aydemir, ‘Yalçın Songün ağabeyimiz Erzurum’da birçok gencin örnek aldığı, sporu sevdiren, sporcuya saygı duyduran güzel bir simaydı. Rahmete göçtü; mekanı cennet makamı alî olsun. Ailesine, Erzurumspor camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. ‘ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.