Bakü Avrasya Üniversitesi'nde "Açık kapı" günü düzenlendi

DÜNYA 30.01.2019 - 14:08, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Bakü Avrasya Üniversitesi'nde "Açık kapı" günü düzenlendi

Erzurumsonhaber / Erzurum - Bakü Avrasya Üniversitesi'nde kış sınavı oturumu öncesinde, 22 ocak'ta medya mensupları ve ebeveynlerin katılımı ile "Açık kapı" günü düzenlendi.   Çeşitli televizyon, gazete, dergi ve site editörlerinin katılımıyla gerçekleşen "Medya tur" çerçevesinde konuklar denemelerin gidişatı ile yakından tanıştılar. Sınavın şeffaflığını olumlu bulan konuklar imtihan gidişatında katıldı. BAU bölümleri, fakülteleri ve dekan hakkında konuklara bilgi verildi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Bakü Avrasya Üniversitesi'nde kış sınavı oturumu öncesinde, 22 ocak'ta medya mensupları ve ebeveynlerin katılımı ile "Açık kapı" günü düzenlendi.

 

Çeşitli televizyon, gazete, dergi ve site editörlerinin katılımıyla gerçekleşen "Medya tur" çerçevesinde konuklar denemelerin gidişatı ile yakından tanıştılar. Sınavın şeffaflığını olumlu bulan konuklar imtihan gidişatında katıldı. BAU bölümleri, fakülteleri ve dekan hakkında konuklara bilgi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.