BB Erzurumspor - Menemenspor maçının ardından

SPOR 10.01.2022 - 11:07, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor - Menemenspor maçının ardından

Erzurumsonhaber / Erzurum - Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında BB Erzurumspor ile Menemenspor maçı takımların karşılıklı golleri ile 1-1 sona erdi. Maçın ardından teknik direktörler müsabakayı değerlendirdi.       Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Menemenspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu, Erzurum’a gelirken buradan boş dönmemek için geldiklerini belirterek, “Puan veya puanlar almak istiyorduk. Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Erzurum takımı ligin şampiyon adamlarından. İçerde hep kazandılar.  Ekibimiz genç yetenekli oyunculardan oluşan bir ekip. Oyuna iyi başlamadık. Kendi hatamızdan bir penaltı oldu. Geriye düştük. İkinci yarı takımımız rahatladı. İyi mücadele etti. Son dakikalarda golü atıp maçı kazanabilirdik. Kaybedebilirdik de. Böyle bir deplasmandan puanla dönmek önemli. Kendi takımımı da Erzurumspor’u da tebrik ediyorum” dedi.      Erkan Sözeri: “Çok önemli iki puan kaybettik”    BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise Menemenspor karşısında çok önemli iki puan kaybettiklerini ifade ederek, “Özellikle iç saha maçlarında başarılıydık. İlk yarıda golü de bulduk. Bireysel bir hata ile kalemizde golü gördük. Golü yedikten sonra çok baskılı oynadık. Her şeyi yaptık. Pozisyonlarda var. Top da bizi sevmedi diyebiliriz. İkinci golü bulmamız gerekiyordu. Novikovas’ın hastalanması, devre arasında Aykut’un, Gökhan Kardeş’in sakatlığı planlarımızı bozdu. Telafi edeceğiz. Şampiyonluk yolunda çok önemli iki puanı kaybettik. Hedeften sapma yok ama çok önemli iki puan kaybettik. Hakem çok iyi bir maç yönetti” diye konuştu. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında BB Erzurumspor ile Menemenspor maçı takımların karşılıklı golleri ile 1-1 sona erdi. Maçın ardından teknik direktörler müsabakayı değerlendirdi.    


  Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Menemenspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu, Erzurum’a gelirken buradan boş dönmemek için geldiklerini belirterek, “Puan veya puanlar almak istiyorduk. Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Erzurum takımı ligin şampiyon adamlarından. İçerde hep kazandılar.  Ekibimiz genç yetenekli oyunculardan oluşan bir ekip. Oyuna iyi başlamadık. Kendi hatamızdan bir penaltı oldu. Geriye düştük. İkinci yarı takımımız rahatladı. İyi mücadele etti. Son dakikalarda golü atıp maçı kazanabilirdik. Kaybedebilirdik de. Böyle bir deplasmandan puanla dönmek önemli. Kendi takımımı da Erzurumspor’u da tebrik ediyorum” dedi. 
 


  Erkan Sözeri: “Çok önemli iki puan kaybettik” 


  BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise Menemenspor karşısında çok önemli iki puan kaybettiklerini ifade ederek, “Özellikle iç saha maçlarında başarılıydık. İlk yarıda golü de bulduk. Bireysel bir hata ile kalemizde golü gördük. Golü yedikten sonra çok baskılı oynadık. Her şeyi yaptık. Pozisyonlarda var. Top da bizi sevmedi diyebiliriz. İkinci golü bulmamız gerekiyordu. Novikovas’ın hastalanması, devre arasında Aykut’un, Gökhan Kardeş’in sakatlığı planlarımızı bozdu. Telafi edeceğiz. Şampiyonluk yolunda çok önemli iki puanı kaybettik. Hedeften sapma yok ama çok önemli iki puan kaybettik. Hakem çok iyi bir maç yönetti” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.