BB Erzurumspor'da umutlar giderek tükeniyor

ERZURUM 04.05.2021 - 20:34, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor'da umutlar giderek tükeniyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - BB Erzurumspor, dün deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup olmasının ardından ligde kalmak için tüm umutlarını son 2 maça bıraktı.   BB Erzurumspor, dün deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olmasının ardından ligde kalmak için tüm umutlarını son 2 maça bıraktı.   Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, ligin 39. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaştı. Mücadelenin 14. dakikasında 3-0 geri düşen Erzurum ekibi maçın geri kalanında rakip filelere 1 gol göndererek müsabakayı 3-1'lik skorla tamamladı.   Bu mağlubiyetle birlikte Dadaşlar 37 puanla 18. sırada kalırken umutlarını ise oynayacağı son 2 maça bıraktı. Ligin 42. haftasını BAY geçecek olan mavi-beyazlı ekip 40. haftada oynayacakları Kasımpaşa ve 41. haftada oynayacakları Alanyaspor maçlarından 3'er puan çıkartıp 43 puanla ligde kalma mücadelesi verecek.

Erzurumsonhaber / Erzurum - BB Erzurumspor, dün deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup olmasının ardından ligde kalmak için tüm umutlarını son 2 maça bıraktı.

 

BB Erzurumspor, dün deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olmasının ardından ligde kalmak için tüm umutlarını son 2 maça bıraktı.

 

Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, ligin 39. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaştı. Mücadelenin 14. dakikasında 3-0 geri düşen Erzurum ekibi maçın geri kalanında rakip filelere 1 gol göndererek müsabakayı 3-1'lik skorla tamamladı.

 

Bu mağlubiyetle birlikte Dadaşlar 37 puanla 18. sırada kalırken umutlarını ise oynayacağı son 2 maça bıraktı. Ligin 42. haftasını BAY geçecek olan mavi-beyazlı ekip 40. haftada oynayacakları Kasımpaşa ve 41. haftada oynayacakları Alanyaspor maçlarından 3'er puan çıkartıp 43 puanla ligde kalma mücadelesi verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.