Bu Golün Anlamı Büyük

SPOR 22.04.2021 - 11:03, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Bu Golün Anlamı Büyük

Erzurumsonhaber / Erzurum - Bu Golün Anlamı Büyük... Neden mi? Çünkü bu gol sadece Malatyaspor'a değil, Tff'ye Mhk'ye Nihat Ödemir'e Ali Palabıyık'a VAR'ın başında ki şahsiyete! Ve tüm Erzurumspor düşmanlarına atıldı! Bu gol ile birlikte, bu saydığım şahsiyet ve kurumların duyduğu, htiği acıyı tahmin edebiliyorum ve diyorum ki bu daha başlangıç, daha çok canınız yanacak hazırlıklı olun!   Seni Allah'a havale ediyorum Ali Palabıyık!   Bugün sahada resmen Erzurumspor'u doğramaya çıkan bu hakem denen şahsiyet, Erzurumspor'un 39' dakikada Richardo Gomes ile bulduğu buz gibi golü VAR'a bile gitmeden iptal etti, hemen hemen tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı! Özellikle sahada Adem Büyük diye bir oyuncu vardı, her pozisyonda kendini yere attı ve her attığında da faulu aldı! Hakem denen şahsiyetin yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı, 90±2' de Elbasan Rashani'nin yerde kaldığı pozisyonda önce penaltı noktasını gösterdi, daha sonra VAR'dan gelen uyarıyla pozisyon dışarı da dedi, ve yine gidip VAR'a bakmadan serbest vuruşu gösterdi! Ne diyelim, sizi bu mübarek günde Allah'a havale ediyoruz! Allah Erzurumspor'un hakkını kim yemişse burnundan fitil fitil getirsin!   Hakeme ve tüm engellemelere rağmen,   Erzurumspor'da bugün İnanılmaz direnç İnanılmaz konsantre İnanılmaz mücadele Asla pes etmeyen bir kararlılık vardı! Ne yapılırsa yapılsın Erzurumspor bu maçı kazanacaktı, bunu 90' dakika boyunca dosta düşmana gösterdi! Bütün takımı tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum!   İki maçı al Lig yeniden başlasın demiştim...   Erzurumspor bu iki maçtan birini aldı, şimdi iddia ediyorum hafta içi Malatyaspor'u mağlup ederse Lig'de kalmanın en büyük adayı olur, haydi Erzurumspor henüz hiçbir şey bitmedi savaşa devam...!   Geçen hafta yazımda bunu demiştim, Erzurumspor iki maçı da aldı, şimdi tekrar diyorum Erzurumspor artık bu ligde kalmanın en büyük adayı olmuştur, şimdi Erzurumspor'u bu yarışta yok sayanlar düşünsün...

Erzurumsonhaber / Erzurum - Bu Golün Anlamı Büyük...

Neden mi?


Çünkü bu gol sadece Malatyaspor'a değil,


Tff'ye


Mhk'ye


Nihat Ödemir'e


Ali Palabıyık'a


VAR'ın başında ki şahsiyete!


Ve tüm Erzurumspor düşmanlarına atıldı!


Bu gol ile birlikte,


bu saydığım şahsiyet ve kurumların duyduğu, htiği acıyı tahmin edebiliyorum ve diyorum ki bu daha başlangıç, daha çok canınız yanacak hazırlıklı olun!

 

Seni Allah'a havale ediyorum Ali Palabıyık!

 

Bugün sahada resmen Erzurumspor'u doğramaya çıkan bu hakem denen şahsiyet, Erzurumspor'un 39' dakikada Richardo Gomes ile bulduğu buz gibi golü VAR'a bile gitmeden iptal etti, hemen hemen tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı! Özellikle sahada Adem Büyük diye bir oyuncu vardı, her pozisyonda kendini yere attı ve her attığında da faulu aldı! Hakem denen şahsiyetin yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı, 90±2' de Elbasan Rashani'nin yerde kaldığı pozisyonda önce penaltı noktasını gösterdi, daha sonra VAR'dan gelen uyarıyla pozisyon dışarı da dedi, ve yine gidip VAR'a bakmadan serbest vuruşu gösterdi! Ne diyelim, sizi bu mübarek günde Allah'a havale ediyoruz! Allah Erzurumspor'un hakkını kim yemişse burnundan fitil fitil getirsin!

 

Hakeme ve tüm engellemelere rağmen,

 

Erzurumspor'da bugün


İnanılmaz direnç


İnanılmaz konsantre


İnanılmaz mücadele


Asla pes etmeyen bir kararlılık vardı!


Ne yapılırsa yapılsın Erzurumspor bu maçı kazanacaktı, bunu 90' dakika boyunca dosta düşmana gösterdi! Bütün takımı tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum!

 

İki maçı al Lig yeniden başlasın demiştim...

 

Erzurumspor bu iki maçtan birini aldı, şimdi iddia ediyorum hafta içi Malatyaspor'u mağlup ederse Lig'de kalmanın en büyük adayı olur, haydi Erzurumspor henüz hiçbir şey bitmedi savaşa devam...!

 

Geçen hafta yazımda bunu demiştim, Erzurumspor iki maçı da aldı, şimdi tekrar diyorum Erzurumspor artık bu ligde kalmanın en büyük adayı olmuştur, şimdi Erzurumspor'u bu yarışta yok sayanlar düşünsün...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.