Burak Okuyucu’nun 'Erzurum'da Aşk Başka' klibi beğeni topladı

ERZURUM 21.09.2021 - 21:56, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Burak Okuyucu’nun 'Erzurum'da Aşk Başka' klibi beğeni topladı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumlu genç sanatçı  Burak Okuyucu’nun “Erzurum'da Aşk Başka” isimli klibi sosyal medyada yoğun ilgi gördü.      Yaz Bir Kenara çalışmasıyla müzik piyasasına giren ve dinleyicilerden tam not alan Okuyucu, Erzurum’da çektiği  “Erzurum'da Aşk Başka” klibiyle de sosyal medyada müzikseverlerin beğenisini topluyor.    Erzurum’un tanıtımının da yapıldığı çalışmanın turizmi de hareketlendirecek bir çalışma olması hedefleniyor.    Burak Okuyucu, söz ve müziği İsmail Agaçe’ye ait olan çalışmada İbrahim Tatlıses’in bağlamacısı  Motor Ali Yılmaz’da cümbüşü ile eşlik ettiğini belirterek,  yönetmenliğini Yunus Yılmaz ve aranjörlüğü de Fırat Özbaylar’ın yaptığını söyledi.    Burak Okuyucu hemşehrilerinin gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek önümüzdeki süreçte yeni çalışmalarının devam edeceğini söyledi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumlu genç sanatçı  Burak Okuyucu’nun “Erzurum'da Aşk Başka” isimli klibi sosyal medyada yoğun ilgi gördü.   


  Yaz Bir Kenara çalışmasıyla müzik piyasasına giren ve dinleyicilerden tam not alan Okuyucu, Erzurum’da çektiği  “Erzurum'da Aşk Başka” klibiyle de sosyal medyada müzikseverlerin beğenisini topluyor. 


  Erzurum’un tanıtımının da yapıldığı çalışmanın turizmi de hareketlendirecek bir çalışma olması hedefleniyor. 


  Burak Okuyucu, söz ve müziği İsmail Agaçe’ye ait olan çalışmada İbrahim Tatlıses’in bağlamacısı  Motor Ali Yılmaz’da cümbüşü ile eşlik ettiğini belirterek,  yönetmenliğini Yunus Yılmaz ve aranjörlüğü de Fırat Özbaylar’ın yaptığını söyledi. 


  Burak Okuyucu hemşehrilerinin gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek önümüzdeki süreçte yeni çalışmalarının devam edeceğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.