Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da İsmail Kartal dönemi

SPOR 23.03.2021 - 20:48, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da İsmail Kartal dönemi

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Lig takımlarından BB Erzurumspor’da teknik direktörlük görevine İsmail Kartal getirildi.      Kulüp Başkanı Ömer Düzgün ve Teknik Direktör İsmail Kartal, İstanbul’da bir araya gelerek resmi sözleşmeyi imzaladılar. Yöneticiler Yavuz Güney, Muzaffer Şahin ve Ahmet Dal’ın da hazır bulunduğu imza töreniyle Kartal Erzurumspor’un yeni teknik direktörü oldu.    İsmail Kartal’ın yardımcılığını, Sercan Terzioğlu, Kemal Kurak, Haluk Kaplan, Cengiz Sirkan ve Kerem Güneş yapacak.    Kartal'ın Antalya’ya geçerek takımımın kampına katılacağı belirtildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Lig takımlarından BB Erzurumspor’da teknik direktörlük görevine İsmail Kartal getirildi.   


  Kulüp Başkanı Ömer Düzgün ve Teknik Direktör İsmail Kartal, İstanbul’da bir araya gelerek resmi sözleşmeyi imzaladılar. Yöneticiler Yavuz Güney, Muzaffer Şahin ve Ahmet Dal’ın da hazır bulunduğu imza töreniyle Kartal Erzurumspor’un yeni teknik direktörü oldu. 


  İsmail Kartal’ın yardımcılığını, Sercan Terzioğlu, Kemal Kurak, Haluk Kaplan, Cengiz Sirkan ve Kerem Güneş yapacak. 


  Kartal'ın Antalya’ya geçerek takımımın kampına katılacağı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.