Buzlu yolda şarampole düşen midibüs yol açma dozeri ile kurtarıldı

İLÇELER 20.01.2021 - 14:30, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Buzlu yolda şarampole düşen midibüs yol açma dozeri ile kurtarıldı

Erzurumsonhaber / erzurum - Erzurum’un Tekman ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Tipi ve buzlanmadan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole düşen midibüsü Tekman Belediyesi ekipleri yol açma dozeri ile kurtardı.      Tekman ilçesinde etkili olan tipi ve yollardaki buzlanmadan dolayı yolcu taşıyan midibüs şarampole kaydı. Yol açma çalışmalarına devam eden Tekman Belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri midibüstekilerin yardımına koştu. Yol açma dozerine bağlanan zincirlere şarampole düşen midibüs kurtarıldı. Olay da yaralanan olmadı.    Vatandaşlar, “Belediyemize çok teşekkür ederiz. Bizi bu durumdan kurtardılar” dediler.    Mahalle yollarını  açmaya çalışan Tekman Belediyesi karla mücadele ekipleri görüş mesafesinin  olmaması sebebi ile zaman zaman yolda kaymaların olduğu halde çalışmalara devam ederek köyde bulunan hasta için de yoğun çaba sarf ettiler. 

Erzurumsonhaber / erzurum - Erzurum’un Tekman ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Tipi ve buzlanmadan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole düşen midibüsü Tekman Belediyesi ekipleri yol açma dozeri ile kurtardı.   


  Tekman ilçesinde etkili olan tipi ve yollardaki buzlanmadan dolayı yolcu taşıyan midibüs şarampole kaydı. Yol açma çalışmalarına devam eden Tekman Belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri midibüstekilerin yardımına koştu. Yol açma dozerine bağlanan zincirlere şarampole düşen midibüs kurtarıldı. Olay da yaralanan olmadı. 


  Vatandaşlar, “Belediyemize çok teşekkür ederiz. Bizi bu durumdan kurtardılar” dediler. 


  Mahalle yollarını  açmaya çalışan Tekman Belediyesi karla mücadele ekipleri görüş mesafesinin  olmaması sebebi ile zaman zaman yolda kaymaların olduğu halde çalışmalara devam ederek köyde bulunan hasta için de yoğun çaba sarf ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.