Çat'ta değişim ve dönüşüm devam ediyor

ERZURUM 15.04.2022 - 14:52, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Çat'ta değişim ve dönüşüm devam ediyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, İlçeye yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İlçenin doğalgaza kavuşacağı tarihi açıklayarak müjdeyi verdi. Palen Doğalgaz Genel Müdür Yardımcısı Kıvanç Türkmen ile bir araya gelen Belediye Başkanı Yaşar, yetkili firmadan yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.      Belediye Başkanı Melik Yaşar doğalgaz çalışmaları ile ilgili olarak şunları kaydetti; "Güzel ilçemiz Çat'ta Değişim ve Dönüşüm devam ediyor. 2022 yılında ilçemizi doğalgaza kavuşturuyoruz. Doğalgaz ilçemizin önemli ihtiyaçlarından birisiydi. Elektrik gibi doğalgaz da artık imkan ve avantajlarıyla olmazsa olmaz bir konumda. Bu sebeple ilçemize gelmesi için süreci yakından takip ettik, çalışmalar hakkında bilgi almak için firma yetkilileriyle görüştük. İnşallah 2022 yılında ilçemizi doğalgazla buluşturacağız. Her şeyin en iyisini hak eden hemşehrilerimiz için çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerime şimdiden hayırlı olsun.’’ 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, İlçeye yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İlçenin doğalgaza kavuşacağı tarihi açıklayarak müjdeyi verdi. Palen Doğalgaz Genel Müdür Yardımcısı Kıvanç Türkmen ile bir araya gelen Belediye Başkanı Yaşar, yetkili firmadan yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.   


  Belediye Başkanı Melik Yaşar doğalgaz çalışmaları ile ilgili olarak şunları kaydetti; "Güzel ilçemiz Çat'ta Değişim ve Dönüşüm devam ediyor. 2022 yılında ilçemizi doğalgaza kavuşturuyoruz. Doğalgaz ilçemizin önemli ihtiyaçlarından birisiydi. Elektrik gibi doğalgaz da artık imkan ve avantajlarıyla olmazsa olmaz bir konumda. Bu sebeple ilçemize gelmesi için süreci yakından takip ettik, çalışmalar hakkında bilgi almak için firma yetkilileriyle görüştük. İnşallah 2022 yılında ilçemizi doğalgazla buluşturacağız. Her şeyin en iyisini hak eden hemşehrilerimiz için çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerime şimdiden hayırlı olsun.’’ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.