Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü, Araştırma komite toplantıları yapıldı

ERZURUM 19.12.2021 - 17:42, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü, Araştırma komite toplantıları yapıldı

Erzurumsonhaber / erzurum - Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nce yürütülmekte olan araştırma projelerinin değerlendirildiği Araştırma Komitesi toplantısı yapıldı.      Araştırma Komitesi toplantısına Erzurum Vali Yardımcısı Can Atak, Aziziye Kaymakamı Abdulkadir Çelik, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Çalmaşur’un katılımları ile başladı.     Toplantıya ayrıca çok sayıda Kurum ve Kuruluş Müdürleri, STK Temsilcileri, Öğretim Üyeleri ve araştırmacılar iştirak etti.    Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Şerafettin Çakal başkanlığında gerçekleştirilen toplantılarda 5 yeni teklif, 37 devam eden ve 5 sonuçlanan proje görüşüldü. 

Erzurumsonhaber / erzurum - Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nce yürütülmekte olan araştırma projelerinin değerlendirildiği Araştırma Komitesi toplantısı yapıldı.   


  Araştırma Komitesi toplantısına Erzurum Vali Yardımcısı Can Atak, Aziziye Kaymakamı Abdulkadir Çelik, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Çalmaşur’un katılımları ile başladı.  


  Toplantıya ayrıca çok sayıda Kurum ve Kuruluş Müdürleri, STK Temsilcileri, Öğretim Üyeleri ve araştırmacılar iştirak etti. 


  Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Şerafettin Çakal başkanlığında gerçekleştirilen toplantılarda 5 yeni teklif, 37 devam eden ve 5 sonuçlanan proje görüşüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.