EFL öğrencileri iklim değişikliği hakkında bilgilendirildi

EĞİTİM 30.04.2022 - 10:05, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

EFL öğrencileri iklim değişikliği hakkında bilgilendirildi

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi ‘’İklimi Değil Kendini Değiştir’’ adlı eTwinning projesi ile öğrenci ve velilerini iklim değişikliği konusunda bilinçlendirdi.      Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi   Biyoloji Öğretmeni Zinat Karakaş’ın ortağı olduğu 10 Türkiye, 2 Azerbaycan olmak üzere 12 ortak okulun katılımından oluşan 77 öğrenci ile etkinlikler yapıldı. İklim değişikliği konusunda eş güdümlü ve eş zamanlı çevrimiçi seminer, enerji tasarrufu içerikli karikatürler, atık kıyafetlerden alışveriş çantası yapımı, akrostiş şiir yazımı, tohumlar ağaç dikimi etkinliği, Geleceğe Nefes projesine fidan bağışı, okullarımıza atık kutuları kazandırma   gibi etkinlikler yapıldı. Çok verimli aktif katılımlı etkinliklerin yanı sıra teknoloji kullanımının web 2.0 araçlarıyla desteklendiği projemizde farklı illerden ortaklarla bir araya gelerek sosyal gelişmeye de katkı sağlanmıştır. Öğrenci velilere uygulanan proje değerlendirme anketleri ile çevre bilinci oluşturmada katkı sağlandığı belirlendi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi ‘’İklimi Değil Kendini Değiştir’’ adlı eTwinning projesi ile öğrenci ve velilerini iklim değişikliği konusunda bilinçlendirdi.   


  Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi   Biyoloji Öğretmeni Zinat Karakaş’ın ortağı olduğu 10 Türkiye, 2 Azerbaycan olmak üzere 12 ortak okulun katılımından oluşan 77 öğrenci ile etkinlikler yapıldı. İklim değişikliği konusunda eş güdümlü ve eş zamanlı çevrimiçi seminer, enerji tasarrufu içerikli karikatürler, atık kıyafetlerden alışveriş çantası yapımı, akrostiş şiir yazımı, tohumlar ağaç dikimi etkinliği, Geleceğe Nefes projesine fidan bağışı, okullarımıza atık kutuları kazandırma   gibi etkinlikler yapıldı. Çok verimli aktif katılımlı etkinliklerin yanı sıra teknoloji kullanımının web 2.0 araçlarıyla desteklendiği projemizde farklı illerden ortaklarla bir araya gelerek sosyal gelişmeye de katkı sağlanmıştır. Öğrenci velilere uygulanan proje değerlendirme anketleri ile çevre bilinci oluşturmada katkı sağlandığı belirlendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.