Eğitim Bir-Sen’den 30. yıl vefa buluşması

EĞİTİM 06.02.2022 - 19:05, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Eğitim Bir-Sen’den 30. yıl vefa buluşması

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube üyeleri 30. Yıl vefa buluşması gerçekleştirdi.      Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Karataş, “Erzurum Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube olarak sendikamızın kuruluşundan bugüne kadar emek veren, ter akıtan vefakâr öncüleri ile 30. Yıl Vefa buluşmamızı gerçekleştirdik. Davanın zor günlerinde fedakârca emek veren her birinize medyun-u şükranız. Sizler bu davanın öncü ve örnek dava adamlarısınız. Gayesi, hedefi olan davalar fedakâr insanların omuzlarında ancak yükselir. Geriden gelen bizlerin ise bu fedakârlıklara vefalı olmamız gerekir. Sendika olarak hamd olsun bu noktada vefalı bir teşkilatız. Katılan ve haklı gerekçelerle katılamayan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.    Program, katılımcıların anılar, tecrübeler, tavsiye ve nasihatleri ile tamamlandı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube üyeleri 30. Yıl vefa buluşması gerçekleştirdi.   


  Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Karataş, “Erzurum Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube olarak sendikamızın kuruluşundan bugüne kadar emek veren, ter akıtan vefakâr öncüleri ile 30. Yıl Vefa buluşmamızı gerçekleştirdik. Davanın zor günlerinde fedakârca emek veren her birinize medyun-u şükranız. Sizler bu davanın öncü ve örnek dava adamlarısınız. Gayesi, hedefi olan davalar fedakâr insanların omuzlarında ancak yükselir. Geriden gelen bizlerin ise bu fedakârlıklara vefalı olmamız gerekir. Sendika olarak hamd olsun bu noktada vefalı bir teşkilatız. Katılan ve haklı gerekçelerle katılamayan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. 


  Program, katılımcıların anılar, tecrübeler, tavsiye ve nasihatleri ile tamamlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.