Ergaz’ın 46. olağan genel kurulu, şirket genel merkezinde yapıldı

ERZURUM 01.04.2021 - 21:42, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ergaz’ın 46. olağan genel kurulu, şirket genel merkezinde yapıldı

Erzurumsonhaber / Erzurum - 46. Olağan Genel Kurul toplantısı,  Ergaz Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda  hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirildi.      Enerji sektörünün güçlü temsilcisi Ergaz A.Ş.'nin yönetici kadrosu, yapılan genel kurul toplantısında güven tazeledi.    Kontrollü Büyümeyi  Sürdüreceğiz    Ergaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Abubekir Yağız açılış konuşmasında genel durum değerlendirmesi ile 2020 yılı faaliyetlerini açıkladı.    Yağız; “Öncelikle 46. Genel Kurulumuzun , şirketimiz , ortaklarımız , çalışanlarımız , ve tüm Ergaz camiasına hayırlı , uğurlu olmasını dilerim. 2020 yılı faaliyet dönemimiz , tüm dünyanın ve sektörün içinde bulunduğu krize rağmen karlı kapanmıştır. Bu dönemde ciromuz yüzde 15 , satışlarımız yüzde 10 artmış ve karlılık oranımız yüzde 35 olmuştur. Şirketimizin itibarı ve kredi limitlerinin yüksek olması sayesinde 2020 yılında kriz yaşamadığımız gibi yatırımlarımıza da devam ettik. Bu dönemde tüm teşkilat ve personelimiz öz veri ile çalışmalarına devam etmişlerdir.” dedi.    Yağız, kendilerine şirketi yönetme sorumluluğu veren ortaklara şirket misyonuna ve vizyonuna layık bir şekilde çalışacaklarını ve bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da  kontrollü büyümeyi sürdüreceklerini belirtti    2020 yılında kendilerine tevdi edilen görevleri bütün gayret ve imkanları kullanarak yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Yağız , “2021 yılı için tüm Ergaz camiası olarak başarılı çalışmalarımızın devamını temenni eder, Cenab-ı Hakk’ın yardımcı olmasını dilerim” dedi.    Ergaz A.Ş.'nin kuruluşundan beri sürdürülen ve hiç kesintiye uğratılmadan her yıl dağıtılan temettülerin, 2020 yılı için de verilmesine karar verildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - 46. Olağan Genel Kurul toplantısı,  Ergaz Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda  hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirildi.   


  Enerji sektörünün güçlü temsilcisi Ergaz A.Ş.'nin yönetici kadrosu, yapılan genel kurul toplantısında güven tazeledi. 


  Kontrollü Büyümeyi  Sürdüreceğiz 


  Ergaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Abubekir Yağız açılış konuşmasında genel durum değerlendirmesi ile 2020 yılı faaliyetlerini açıkladı. 


  Yağız; “Öncelikle 46. Genel Kurulumuzun , şirketimiz , ortaklarımız , çalışanlarımız , ve tüm Ergaz camiasına hayırlı , uğurlu olmasını dilerim. 2020 yılı faaliyet dönemimiz , tüm dünyanın ve sektörün içinde bulunduğu krize rağmen karlı kapanmıştır. Bu dönemde ciromuz yüzde 15 , satışlarımız yüzde 10 artmış ve karlılık oranımız yüzde 35 olmuştur. Şirketimizin itibarı ve kredi limitlerinin yüksek olması sayesinde 2020 yılında kriz yaşamadığımız gibi yatırımlarımıza da devam ettik. Bu dönemde tüm teşkilat ve personelimiz öz veri ile çalışmalarına devam etmişlerdir.” dedi. 


  Yağız, kendilerine şirketi yönetme sorumluluğu veren ortaklara şirket misyonuna ve vizyonuna layık bir şekilde çalışacaklarını ve bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da  kontrollü büyümeyi sürdüreceklerini belirtti 


  2020 yılında kendilerine tevdi edilen görevleri bütün gayret ve imkanları kullanarak yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Yağız , “2021 yılı için tüm Ergaz camiası olarak başarılı çalışmalarımızın devamını temenni eder, Cenab-ı Hakk’ın yardımcı olmasını dilerim” dedi. 


  Ergaz A.Ş.'nin kuruluşundan beri sürdürülen ve hiç kesintiye uğratılmadan her yıl dağıtılan temettülerin, 2020 yılı için de verilmesine karar verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.