Erzincan'da şarampole devrilen otobüste 1 kişi öldü, 25 kişi yaralandı

BÖLGE 30.11.2017 - 09:15, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzincan'da şarampole devrilen otobüste 1 kişi öldü, 25 kişi yaralandı

Erzincan'da yolcu otobüsünün devrildiği kazada 1 kişinin öldüğü, 25 kişinin yaralandığı tespit edildi.
Erzurum son haber / Erzurum - Erzincan-Erzurum karayolunun Yollarüstü mevkiinde meydana gelen kazada 25 EV 625 plakalı otobüs, gizli buzlanma sebebiyle şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişinin öldüğü, 25 kişinin ise yaralandığı belirlendi. Kazada otobüste sıkışan yaralıların kurtarılması için olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ekipleri ve AFAD ekipleri sevk edildi.
Erzincan'da yolcu otobüsünün devrildiği kazada 1 kişinin öldüğü, 25 kişinin yaralandığı tespit edildi.

Erzurum son haber / Erzurum - Erzincan-Erzurum karayolunun Yollarüstü mevkiinde meydana gelen kazada 25 EV 625 plakalı otobüs, gizli buzlanma sebebiyle şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişinin öldüğü, 25 kişinin ise yaralandığı belirlendi.


Kazada otobüste sıkışan yaralıların kurtarılması için olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ekipleri ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.