Erzurum Adliye binası önünde hareketli dakikalar

ASAYİŞ 31.08.2021 - 10:51, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum Adliye binası önünde hareketli dakikalar

Erzurumsonhaber / erzurum -  Erzurum Adliye binasında önünde hareketli dakikalar yaşanıyor.      Bugün sabah saatlerinde kamyonetiyle Erzurum adliyesi önüne gelen İbrahim Ş. isimli şahıs, elindeki benzin dolu bidon ve bıçakla kamyonetin üzerine çıkarak bağırmaya başladı. Kendini ve aracı yakacağını söyleyen şahıs, kimseyi yanına yaklaştırmadı. Polis ve itfaiye ekipleri çevrede geniş çaplı güvenlik tedbiri alırken, şahsı ikna çabası sürüyor. 

Erzurumsonhaber / erzurum -  Erzurum Adliye binasında önünde hareketli dakikalar yaşanıyor.   


  Bugün sabah saatlerinde kamyonetiyle Erzurum adliyesi önüne gelen İbrahim Ş. isimli şahıs, elindeki benzin dolu bidon ve bıçakla kamyonetin üzerine çıkarak bağırmaya başladı. Kendini ve aracı yakacağını söyleyen şahıs, kimseyi yanına yaklaştırmadı. Polis ve itfaiye ekipleri çevrede geniş çaplı güvenlik tedbiri alırken, şahsı ikna çabası sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.