Erzurum’da sosyal medyada örgüt propagandası yapan 4 şahıs yakalandı

ASAYİŞ 16.02.2021 - 13:44, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum’da sosyal medyada örgüt propagandası yapan 4 şahıs yakalandı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'da sosyal medya hesaplarında örgüt propagandası yapan 4 kişi gözaltına alındı.      Erzurum’da Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün ortak yürüttüğü şafak operasyonunda, sosyal medyada terör örgütü propagandası yapan 4 şüpheli yakalandı. Yakalanan şahısların kaldıkları evlerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'da sosyal medya hesaplarında örgüt propagandası yapan 4 kişi gözaltına alındı.   


  Erzurum’da Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün ortak yürüttüğü şafak operasyonunda, sosyal medyada terör örgütü propagandası yapan 4 şüpheli yakalandı. Yakalanan şahısların kaldıkları evlerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.