Erzurumsonhaber Android Uygulaması Yayında

TEKNOLOJİ 17.12.2017 - 10:07, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurumsonhaber Android Uygulaması Yayında

Erzurumsonhaber.com haber sitesi Android uygulaması Google Play Storede yerini aldı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'un İnternet haber sitesi olarak Dünya'ya açılan Kapısı www.erzurumsonhaber.com  Haber Sitesi  android mobil uygulaması yayında.   Erzurumsonhaber Okuyucularının her an Güncel Olaylardan haberdar olabilmeleri için Android Mobil uygulamasını hazırlayarak Google Play Storede yerini almasını sağladı.   Kısa zaman içinde Erzurum'un en çok okunan, takip edilen haber siteleri arasına adını yazdıran Erzurumsonhaber.com okuyucuları,  haberlere bir tık ile ulaşabilecekler.   Akıllı telefon kullanıcıları Erzurumsonhaber uygulamasını  google play store'dan indirerek kullanabilirler   Tamamen ücretsiz olarak indirilen Erzurumsonhaber Mobil uygulaması ile Haberler heran  yanınızda.   Erzurumsonhaber Mobil Uygulamasını İndirmek İçin Tıklayınız..    
Erzurumsonhaber.com haber sitesi Android uygulaması Google Play Storede yerini aldı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'un İnternet haber sitesi olarak Dünya'ya açılan Kapısı www.erzurumsonhaber.com  Haber Sitesi  android mobil uygulaması yayında.

 

Erzurumsonhaber Okuyucularının her an Güncel Olaylardan haberdar olabilmeleri için Android Mobil uygulamasını hazırlayarak Google Play Storede yerini almasını sağladı.

 

Kısa zaman içinde Erzurum'un en çok okunan, takip edilen haber siteleri arasına adını yazdıran Erzurumsonhaber.com okuyucuları,  haberlere bir tık ile ulaşabilecekler.

 

Akıllı telefon kullanıcıları Erzurumsonhaber uygulamasını  google play store'dan indirerek kullanabilirler

 

Tamamen ücretsiz olarak indirilen Erzurumsonhaber Mobil uygulaması ile Haberler heran  yanınızda.

 

Erzurumsonhaber Mobil Uygulamasını İndirmek İçin Tıklayınız..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.