Esnaf tek yumruk: Fırat’ın yanındayız

ERZURUM 22.04.2022 - 18:29, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Esnaf tek yumruk: Fırat’ın yanındayız

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde yapılacak seçimler öncesinde oda temsilcileri tek yumruk oldu. Başkanlar, mevcut Başkan Rasim Fırat’a destek kararı aldı.      Kentin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde seçim süreci başladı. 15 Mayıs’ta kurulacak sandık için birliğe bağlı oda başkanları destekleyecekleri aday için fikir birliği yaptı ve tek yumruk oldu. Esnaf Sarayı’nda bir araya gelen başkanlar mevcut başkan Rasim Fırat’a tam destek kararı aldı. Başkan Rasim Fırat’ın görev süresi içinde birleştirici ve bütünleştirici bir politikayla esnafın sorunlarını siyaset sahnesine taşıdığını belirten başkanlar, “Yaptığımız istişareler sonucunda Başkanımız Rasim Fırat’ın yanında yer alacağımızı kamuoyunu duyurmak istiyoruz. Şimdiye kadar yaptığı çalışmaların üzerine ekleyeceğine inandığımız Rasim Fırat’ı bir kez daha Birlik Başkanı seçmek için 15 Mayıs’ta bir araya geleceğiz” diye konuştular.    Bu arada Esnaf Sarayı’nda düzenlenen istişare toplantısına şu oda ve temsilcileri katıldı.    Alçı, Sıvacı ve Boyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kenan Gerez    Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası Samet Erdoğan    Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Emre Torungil    Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Raci Çavuşoğlu    Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Necmettin Söğütlü    Hancılar, Besiciler ve Sütçüler Esnaf Odası Sebahattin Bingöl    Kasaplar Esnaf Odası Kenan Ejder    Kereste İmalatçıları Esnaf Odası Ersal Yılmaz    Kunduracılar Esnaf Odası Atila Bölüktepe    Lokantacılar Esnaf Odası Zeki Pınar    Madeni İşler Sanatkârları Esnaf Odası Alaattin Kılıç    Minibüsçüler ve Dolmuşçular Esnaf Odası Avni Haki    Mobilyacılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Murat Nohutçu    Otel ve Kahveciler Esnaf Odası Seyfettin Saka    Oto Tamir ve İmalatçıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Fuat Haşıl    Seyyar Gıda, Giyim ve Züccaciye Satıcıları ve Pazarcılar Esnaf Odası İskender Aktepe    Sıhhi Tesisat ve İnşaat Malzemeleri Satıcıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Raif Akson    Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mehmet Kazanç        Aşkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yavuz Bakır   Horasan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Burhan Aydın    Narman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Adem Akbulut      Pasinler Esnaf Sanatkârlar Odası Rafet Şenyurt    Şenkaya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Fahrettin Harbi    Tortum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Köksal Zil    Uzundere Esnaf ve Sanatkârlar Odası İbrahim Çelik 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde yapılacak seçimler öncesinde oda temsilcileri tek yumruk oldu. Başkanlar, mevcut Başkan Rasim Fırat’a destek kararı aldı.   


  Kentin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde seçim süreci başladı. 15 Mayıs’ta kurulacak sandık için birliğe bağlı oda başkanları destekleyecekleri aday için fikir birliği yaptı ve tek yumruk oldu. Esnaf Sarayı’nda bir araya gelen başkanlar mevcut başkan Rasim Fırat’a tam destek kararı aldı. Başkan Rasim Fırat’ın görev süresi içinde birleştirici ve bütünleştirici bir politikayla esnafın sorunlarını siyaset sahnesine taşıdığını belirten başkanlar, “Yaptığımız istişareler sonucunda Başkanımız Rasim Fırat’ın yanında yer alacağımızı kamuoyunu duyurmak istiyoruz. Şimdiye kadar yaptığı çalışmaların üzerine ekleyeceğine inandığımız Rasim Fırat’ı bir kez daha Birlik Başkanı seçmek için 15 Mayıs’ta bir araya geleceğiz” diye konuştular. 


  Bu arada Esnaf Sarayı’nda düzenlenen istişare toplantısına şu oda ve temsilcileri katıldı. 


  Alçı, Sıvacı ve Boyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kenan Gerez 


  Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası Samet Erdoğan 

  Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Emre Torungil 

  Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Raci Çavuşoğlu 

  Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Necmettin Söğütlü 

  Hancılar, Besiciler ve Sütçüler Esnaf Odası Sebahattin Bingöl 

  Kasaplar Esnaf Odası Kenan Ejder 

  Kereste İmalatçıları Esnaf Odası Ersal Yılmaz 

  Kunduracılar Esnaf Odası Atila Bölüktepe 

  Lokantacılar Esnaf Odası Zeki Pınar 

  Madeni İşler Sanatkârları Esnaf Odası Alaattin Kılıç 

  Minibüsçüler ve Dolmuşçular Esnaf Odası Avni Haki 

  Mobilyacılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Murat Nohutçu 

  Otel ve Kahveciler Esnaf Odası Seyfettin Saka 

  Oto Tamir ve İmalatçıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Fuat Haşıl 

  Seyyar Gıda, Giyim ve Züccaciye Satıcıları ve Pazarcılar Esnaf Odası İskender Aktepe 

  Sıhhi Tesisat ve İnşaat Malzemeleri Satıcıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Raif Akson 

  Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mehmet Kazanç 
   

  Aşkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yavuz Bakır 

 Horasan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Burhan Aydın 

  Narman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Adem Akbulut 
 

  Pasinler Esnaf Sanatkârlar Odası Rafet Şenyurt 

  Şenkaya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Fahrettin Harbi 

  Tortum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Köksal Zil 

  Uzundere Esnaf ve Sanatkârlar Odası İbrahim Çelik 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.