Fidan ailesinin acı günü

İLÇELER 11.11.2020 - 16:46, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Fidan ailesinin acı günü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu'nun Başaklı Mahallesi sakinlerinden olan Zöhre Fidan(83) önceki gün Erzurum Şehir Hastanesinde tedavi görürken akciğerlerinde enfeksiyon oluşması sonucu hakkın rahmetine kavuştu.      Başaklı Mahallesi'nde kılınan cenaze  namazının ardından Zöhre Fidan’ın cenazesi Başaklı mahallesi mezarlığında dualarla toprağa verildi.    İçişleri Bakanını Özel Kalem Müdürü Mehmet Hamdi Özçelik’in anneannesi ve Erzurum Hava Meydanları İşletmesi  Başmüdürü Hanifi Fidan ile Oltu eşraflarından Hamza Fidan'ın anneleri Zöhre Fidanın ölümü Fidan ailesini derinden üzdü. Dört çocuk 14 torun sahibi olan Zöhre Fidanın cenazesine  Erzurum Valisi Okay Memiş, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral  Semih Okyar Paşa, İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve vatandaş katıldı.    Cenaze töreninde pandemi önlemlerine dikkat edildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu'nun Başaklı Mahallesi sakinlerinden olan Zöhre Fidan(83) önceki gün Erzurum Şehir Hastanesinde tedavi görürken akciğerlerinde enfeksiyon oluşması sonucu hakkın rahmetine kavuştu.   


  Başaklı Mahallesi'nde kılınan cenaze  namazının ardından Zöhre Fidan’ın cenazesi Başaklı mahallesi mezarlığında dualarla toprağa verildi. 


  İçişleri Bakanını Özel Kalem Müdürü Mehmet Hamdi Özçelik’in anneannesi ve Erzurum Hava Meydanları İşletmesi  Başmüdürü Hanifi Fidan ile Oltu eşraflarından Hamza Fidan'ın anneleri Zöhre Fidanın ölümü Fidan ailesini derinden üzdü. Dört çocuk 14 torun sahibi olan Zöhre Fidanın cenazesine  Erzurum Valisi Okay Memiş, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral  Semih Okyar Paşa, İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve vatandaş katıldı. 


  Cenaze töreninde pandemi önlemlerine dikkat edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.