Genç Yaşam Merkezi öğrencileri ağırladı

BÖLGE 15.11.2017 - 19:42, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Genç Yaşam Merkezi öğrencileri ağırladı

Erzurum son haber / Erzurum - Kültür Park Genç Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden çocuklar gönüllerince eğlendi.  Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM) öğrenci koçluğu programı bünyesinde eğitim gören çocuklar, Elazığ Belediyesi ve Akıncılar Derneği tarafından hizmete açılan Kültür Park Genç Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek vakit geçirdi. ADEM bünyesinde eğitim veren uzman hocalar eşliğinde ilk olarak kitap okuma seansı düzenleyen çocuklar sonrasında merkezde yer alan oyuncaklardan gönüllerince istifade ederek eğlendi. Çocukların bilgisayar oyunlarıyla çok fazla zaman geçirdiğini dile getiren Akıncılar Derneği 2. Başkanı Mehmet Ertuğrul, satranç, mangala ve langırt gibi aktivitelerin çocuklara verimli zaman geçirmenin yanında bir de özgüven aşıladığını söyledi. Genç Yaşam Merkezi’yle çocukların ve gençlerin kaliteli bir mekana kavuştuğunu aktaran ADEM sorumlusu Ayşe Keskin, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a ve Akıncılar Derneği’ne teşekkür etti.

Erzurum son haber / Erzurum - Kültür Park Genç Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden çocuklar gönüllerince eğlendi. 


Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM) öğrenci koçluğu programı bünyesinde eğitim gören çocuklar, Elazığ Belediyesi ve Akıncılar Derneği tarafından hizmete açılan Kültür Park Genç Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek vakit geçirdi. ADEM bünyesinde eğitim veren uzman hocalar eşliğinde ilk olarak kitap okuma seansı düzenleyen çocuklar sonrasında merkezde yer alan oyuncaklardan gönüllerince istifade ederek eğlendi.
Çocukların bilgisayar oyunlarıyla çok fazla zaman geçirdiğini dile getiren Akıncılar Derneği 2. Başkanı Mehmet Ertuğrul, satranç, mangala ve langırt gibi aktivitelerin çocuklara verimli zaman geçirmenin yanında bir de özgüven aşıladığını söyledi.


Genç Yaşam Merkezi’yle çocukların ve gençlerin kaliteli bir mekana kavuştuğunu aktaran ADEM sorumlusu Ayşe Keskin, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a ve Akıncılar Derneği’ne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.