Harçlıklarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar

ERZURUM 18.03.2022 - 14:27, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Harçlıklarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar

Erzurumsonhaber / erzurum - Erzurum Merkez Sabancı Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri sınıf kumbarasında topladıkları harçlıklarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.      Erzurum Yakutiye Sabancı Ortaokulu 8A/B/C  Sınıfları Uzman Türkçe Öğretmenleri Emine Behiye Polat Kütük rehberliğinde   salgın öncesi 6.sınıftayken  "Vatan Mehmetçik'e, Mehmetçik bize emanet!" parolasıyla  başlattıkları ve uzaktan eğitim nedeniyle askıya almak zorunda kaldıkları  sınıf kumbarası etkinliklerini, okullarına döner dönmez tekrar aktif hale dönüştürdüler.     Harçlıklarıyla doldurdukları kumbaralarındaki parayı Vakfın tanıtım konferansı için okullarına gelen Mehmetçik Vakfı Erzurum  Temsilcisi E.Albay Alp Arslan Eryılmaz, Şehit Gazi ve Engelli İşlemleri Uzmanı İrfan Canbaş ve İdari İşler Uzmanı Levent Tizgili'ye takdim ettiler. Vakfın tanıtımı için bir sunum yapan Emekli Albay Alp Arslan Eryılmaz  çocuklara duyarlılıkları için  teşekkür etti. 

Erzurumsonhaber / erzurum - Erzurum Merkez Sabancı Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri sınıf kumbarasında topladıkları harçlıklarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.   


  Erzurum Yakutiye Sabancı Ortaokulu 8A/B/C  Sınıfları Uzman Türkçe Öğretmenleri Emine Behiye Polat Kütük rehberliğinde   salgın öncesi 6.sınıftayken  "Vatan Mehmetçik'e, Mehmetçik bize emanet!" parolasıyla  başlattıkları ve uzaktan eğitim nedeniyle askıya almak zorunda kaldıkları  sınıf kumbarası etkinliklerini, okullarına döner dönmez tekrar aktif hale dönüştürdüler.  


  Harçlıklarıyla doldurdukları kumbaralarındaki parayı Vakfın tanıtım konferansı için okullarına gelen Mehmetçik Vakfı Erzurum  Temsilcisi E.Albay Alp Arslan Eryılmaz, Şehit Gazi ve Engelli İşlemleri Uzmanı İrfan Canbaş ve İdari İşler Uzmanı Levent Tizgili'ye takdim ettiler. Vakfın tanıtımı için bir sunum yapan Emekli Albay Alp Arslan Eryılmaz  çocuklara duyarlılıkları için  teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.