Karayoluna çıkan başıboş eşek ve yavrusu sürücülere zor anlar yaşattı

ERZURUM 09.09.2021 - 12:19, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Karayoluna çıkan başıboş eşek ve yavrusu sürücülere zor anlar yaşattı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da başıboş bir eşek ve yavrusu karayoluna çıktı. Yavaş adımlarla yolda ilerleyen eşekler sürücülere zor anlar yaşattı.      Erzurum’da D100 karayoluna çıkan başıboş eşek ve yavrusu yaklaşık 100 metre ilerledi. Boyunlarında yular olduğu ve sahiplerinden kaçtığı anlaşılan eşekler bir süre araçların arasında ilerledikten sonra kaldırıma çıktı.    Elif Yılmaz isimli vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde eşeklerin bazı sürücülere zor anlar yaşattığı görüldü. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da başıboş bir eşek ve yavrusu karayoluna çıktı. Yavaş adımlarla yolda ilerleyen eşekler sürücülere zor anlar yaşattı.   


  Erzurum’da D100 karayoluna çıkan başıboş eşek ve yavrusu yaklaşık 100 metre ilerledi. Boyunlarında yular olduğu ve sahiplerinden kaçtığı anlaşılan eşekler bir süre araçların arasında ilerledikten sonra kaldırıma çıktı. 


  Elif Yılmaz isimli vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde eşeklerin bazı sürücülere zor anlar yaşattığı görüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.