Kaybolduktan 20 gün sonra cesedi bulundu

ASAYİŞ 06.05.2019 - 13:32, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Kaybolduktan 20 gün sonra cesedi bulundu

4 yaşındaki Furkan’ın cesedi evine 10 kilometre uzaklıkta dere içerisinde çobanlar tarafından bulundu
Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'un Karaçoban ilçesinde kaybolan 4 yaşındaki Furkan Y.'nin cesedine ulaşıldı.      17 Nisan Çarşamba günü evinin önünde oyun oynadıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 4 yaşındaki Furkan Y.'nin cesedi 20 gün sonra çobanlar tarafından bulundu. Küçük Furkan’ın cesedi, yaşadığı Budaklı Mahallesi'ne yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Budaklı kırsalında bulundu. Hayvanlarını otlattıkları sırada bir çukurun içinde çocuk cesediyle karşılaşan çobanlar, olayı jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ve 112 acil sağlık ekiplerince cesedin 20 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Furkan'a ait olduğu tespit edildi.      Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı    Hınıs Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında küçük çocuğun babası F.Y., amcası Y.Y., dedesi E.Y. ve babaannesi S.Y. gözaltına alınmış, baba F.Y., Hınıs Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştı. 
4 yaşındaki Furkan’ın cesedi evine 10 kilometre uzaklıkta dere içerisinde çobanlar tarafından bulundu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'un Karaçoban ilçesinde kaybolan 4 yaşındaki Furkan Y.'nin cesedine ulaşıldı.   


  17 Nisan Çarşamba günü evinin önünde oyun oynadıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 4 yaşındaki Furkan Y.'nin cesedi 20 gün sonra çobanlar tarafından bulundu. Küçük Furkan’ın cesedi, yaşadığı Budaklı Mahallesi'ne yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Budaklı kırsalında bulundu. Hayvanlarını otlattıkları sırada bir çukurun içinde çocuk cesediyle karşılaşan çobanlar, olayı jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ve 112 acil sağlık ekiplerince cesedin 20 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Furkan'a ait olduğu tespit edildi. 
 


  Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı 


  Hınıs Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında küçük çocuğun babası F.Y., amcası Y.Y., dedesi E.Y. ve babaannesi S.Y. gözaltına alınmış, baba F.Y., Hınıs Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.