Milletvekili Aydemir, DAP Başkanı Demirdöğen’i ziyaret etti

ERZURUM 26.08.2021 - 13:46, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Milletvekili Aydemir, DAP Başkanı Demirdöğen’i ziyaret etti

Erzurumsonhaber / Erzurum -  AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen’i makamında ziyaret etti.      Erzurum özelinde bölgenin ekonomisi ve kalkınmasıyla ilgili görüşlerini dile getiren Milletvekili Aydemir, DAP İdaresi’nin şehrin ve bölgenin kalkınması noktasında çok önemli bir misyon yüklendiğini söyledi. Ortak aklın her zaman şehrin dinamiklerini harekete geçireceğini, sorunlarına daha objektif çözümler üreteceğini vurgulayan Aydemir, DAP İdaresi’nin sağladığı tarım ve hayvancılığa yönelik desteklerle Bölge illerinin kabuğunu kıracağını ifade etti.    Misafirlerini makamında ağırlayan DAP BKİ Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen görüşmede, DAP BKİ Başkanlığı tarafından Erzurum’da finanse edilen projelerle ilgili bilgi verdi. Ziyarette, kendisinin Erzurum’un kalkınmasına yönelik çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Demirdöğen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen’i makamında ziyaret etti.   


  Erzurum özelinde bölgenin ekonomisi ve kalkınmasıyla ilgili görüşlerini dile getiren Milletvekili Aydemir, DAP İdaresi’nin şehrin ve bölgenin kalkınması noktasında çok önemli bir misyon yüklendiğini söyledi. Ortak aklın her zaman şehrin dinamiklerini harekete geçireceğini, sorunlarına daha objektif çözümler üreteceğini vurgulayan Aydemir, DAP İdaresi’nin sağladığı tarım ve hayvancılığa yönelik desteklerle Bölge illerinin kabuğunu kıracağını ifade etti. 


  Misafirlerini makamında ağırlayan DAP BKİ Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen görüşmede, DAP BKİ Başkanlığı tarafından Erzurum’da finanse edilen projelerle ilgili bilgi verdi. Ziyarette, kendisinin Erzurum’un kalkınmasına yönelik çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Demirdöğen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.