Mobilya mağazasının açılışında mankenler boy gösterdi, açılışı Ivana Sert yaptı

ERZURUM 29.08.2021 - 19:47, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Mobilya mağazasının açılışında mankenler boy gösterdi, açılışı Ivana Sert yaptı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da mobilya mağazasının açılışında birbirinden güzel mankenler boy gösterirken, açılışı ise AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile ünlü modacı Ivana Sert yaptı.      Erzurum’da iki ailenin bir araya gelerek açmaya karar verdiği mobilya mağazasında mankenler boy gösterdi. Mobilya mağazasının açılışını ise ünlü modacı Ivana Sert yaptı. Açılışa katılan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, konuşmasında açılışı yapılan mağazanın Erzurum’u temsil eden kaliteli ürünler satacağını ifade etti. Erzurum için çok kaliteli ürünler satacak bir mağazanın açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Aydemir, “Hakikaten Erzurum’u tarif ve temsil eden iki ailenin evlatları burada istihdam oluşturacak çok güzel bir yatırım yaptılar. Burada 10’un üzerinde vatandaşımız çalışacak ve ekmek parası kazanacak. Bundan ötesi Erzurum’un adına layık ve nitelik ifade eden kaliteli ürünler burada satılacak. Bu mağazanın açılacağını duyunca içimde bir huzur duygusu htim. Ivana hanımda burada bizimle beraber açılışa katıldı. Kendisi gerçekten çok zarif ve nezaket örneği bir hanımefendi. Ben Merve Özyapar hanımefendiyi de tebrik ediyorum. Bir hanımefendinin bu işlerle uğraşması da çok örnek bir harekettir” dedi.      “Erzurum cennet gibi bir yer”    Erzurum’un dağlarına âşık olduğunu ve her sene Palandöken’e kayak yapmaya geldiğini kaydeden ünlü modacı Ivana Sert, “Erzurum’a mağaza açılışı için geldim. Ben Erzurum’un dağlarına aşığım. Neredeyse her sene kış dönemlerinde buraya gelerek Palandöken’de kayak yapıyorum. Türkiye’nin neredeyse her yerinde bir cennet var. Erzurum’da cennet gibi bir yer” açıklamalarında bulundu.      “Pandemi döneminde hiç zorlanmadım”    Kendisine zaman ayırmayı sevdiğini söyleyen Sert, “Pandemi döneminde ben çok zorlanmadım. Kendime zaman vermeyi seven bir insanım. Kendimle ilgilenip spor yapmayı seviyorum. Bunların yanında kitap okumayı, film izlemeyi ve ailemle vakit geçirmeyi seviyorum. Gezmeyi çok seven bir insan değilim. Herkes aşısını da olmalı. Sonuç olarak büyük bir pandemi döneminin içindeyiz. Tek çözümümüz aşı şu anda, başka yapacak bir şeyimiz yok” diye konuştu.      “İlerleyen zamanlarda moda programlarına dönebilirim”    İlerleyen zamanlarda tekrardan moda programlarına dönebileceğini belirten ünlü modacı Ivana Sert, “Şu anda ben iş dünyası programı sunuyorum. İş dünyası modadan biraz uzak ama şimdilik modaya biraz ara verdik. Bu ilerleyen zamanlarda tekrar geri dönmeyeceğim anlamına gelmiyor. Senelerdir bu işi yaptığım için kamera gördüğüm zaman nasıl oturup bakacağım hemen doğal olarak kendiliğinden oluyor” dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da mobilya mağazasının açılışında birbirinden güzel mankenler boy gösterirken, açılışı ise AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile ünlü modacı Ivana Sert yaptı.   


  Erzurum’da iki ailenin bir araya gelerek açmaya karar verdiği mobilya mağazasında mankenler boy gösterdi. Mobilya mağazasının açılışını ise ünlü modacı Ivana Sert yaptı. Açılışa katılan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, konuşmasında açılışı yapılan mağazanın Erzurum’u temsil eden kaliteli ürünler satacağını ifade etti. Erzurum için çok kaliteli ürünler satacak bir mağazanın açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Aydemir, “Hakikaten Erzurum’u tarif ve temsil eden iki ailenin evlatları burada istihdam oluşturacak çok güzel bir yatırım yaptılar. Burada 10’un üzerinde vatandaşımız çalışacak ve ekmek parası kazanacak. Bundan ötesi Erzurum’un adına layık ve nitelik ifade eden kaliteli ürünler burada satılacak. Bu mağazanın açılacağını duyunca içimde bir huzur duygusu htim. Ivana hanımda burada bizimle beraber açılışa katıldı. Kendisi gerçekten çok zarif ve nezaket örneği bir hanımefendi. Ben Merve Özyapar hanımefendiyi de tebrik ediyorum. Bir hanımefendinin bu işlerle uğraşması da çok örnek bir harekettir” dedi. 


 
  “Erzurum cennet gibi bir yer” 


  Erzurum’un dağlarına âşık olduğunu ve her sene Palandöken’e kayak yapmaya geldiğini kaydeden ünlü modacı Ivana Sert, “Erzurum’a mağaza açılışı için geldim. Ben Erzurum’un dağlarına aşığım. Neredeyse her sene kış dönemlerinde buraya gelerek Palandöken’de kayak yapıyorum. Türkiye’nin neredeyse her yerinde bir cennet var. Erzurum’da cennet gibi bir yer” açıklamalarında bulundu. 
 
  “Pandemi döneminde hiç zorlanmadım” 


  Kendisine zaman ayırmayı sevdiğini söyleyen Sert, “Pandemi döneminde ben çok zorlanmadım. Kendime zaman vermeyi seven bir insanım. Kendimle ilgilenip spor yapmayı seviyorum. Bunların yanında kitap okumayı, film izlemeyi ve ailemle vakit geçirmeyi seviyorum. Gezmeyi çok seven bir insan değilim. Herkes aşısını da olmalı. Sonuç olarak büyük bir pandemi döneminin içindeyiz. Tek çözümümüz aşı şu anda, başka yapacak bir şeyimiz yok” diye konuştu. 
 
  “İlerleyen zamanlarda moda programlarına dönebilirim” 


  İlerleyen zamanlarda tekrardan moda programlarına dönebileceğini belirten ünlü modacı Ivana Sert, “Şu anda ben iş dünyası programı sunuyorum. İş dünyası modadan biraz uzak ama şimdilik modaya biraz ara verdik. Bu ilerleyen zamanlarda tekrar geri dönmeyeceğim anlamına gelmiyor. Senelerdir bu işi yaptığım için kamera gördüğüm zaman nasıl oturup bakacağım hemen doğal olarak kendiliğinden oluyor” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.