Mustafa Gürsel: 'İkinci yarı iyi oynadık, yetmedi'

SPOR 30.08.2021 - 11:33, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Mustafa Gürsel: 'İkinci yarı iyi oynadık, yetmedi'

Erzurumsonhaber / Erzurum - Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, mağlup oldukları BB Erzurumspor maçının ardından, “Tam istediğimiz oyunu ilk yarı sergileyemedik ama ikinci yarı istediğimiz oyunu bulduk. Maç berabereyken bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. 84. dakikada yediğimiz golden sonra ve önce çok pozisyon vermedik” dedi.      TFF 1. Lig’in 3. haftasında deplasmanda BB Erzurumspor’a 1-0 mağlup olan Bandırmaspor'da Teknik Direktör Mustafa Gürsel maçın ardından açıklamalarda bulundu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, ikinci yarı iyi oynadıklarını ve çalıştıkları pozisyondan gol yediklerini belirterek, “Öncelikle buraya puan veya puanlar almak için geldik. Bunun için de pozisyonlar bulduk. Tam istediğimiz oyunu ilk yarı sergileyemedik ama ikinci yarı istediğimiz oyunu bulduk. Maç berabereyken bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. 84. dakikada yediğimiz golden sonra ve önce çok pozisyon vermedik. Bunlara çalışmıştık. Futbolda bunlar var. İstediğiniz kadar çalışsanız da olmuyor. Futbol hatalar oyunu. Golü bulduk ama iptal oldu. Bundan sonraki amacımız ikinci yarıdaki oyunu devam ettirmek” şeklinde konuştu. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, mağlup oldukları BB Erzurumspor maçının ardından, “Tam istediğimiz oyunu ilk yarı sergileyemedik ama ikinci yarı istediğimiz oyunu bulduk. Maç berabereyken bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. 84. dakikada yediğimiz golden sonra ve önce çok pozisyon vermedik” dedi.   


  TFF 1. Lig’in 3. haftasında deplasmanda BB Erzurumspor’a 1-0 mağlup olan Bandırmaspor'da Teknik Direktör Mustafa Gürsel maçın ardından açıklamalarda bulundu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, ikinci yarı iyi oynadıklarını ve çalıştıkları pozisyondan gol yediklerini belirterek, “Öncelikle buraya puan veya puanlar almak için geldik. Bunun için de pozisyonlar bulduk. Tam istediğimiz oyunu ilk yarı sergileyemedik ama ikinci yarı istediğimiz oyunu bulduk. Maç berabereyken bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. 84. dakikada yediğimiz golden sonra ve önce çok pozisyon vermedik. Bunlara çalışmıştık. Futbolda bunlar var. İstediğiniz kadar çalışsanız da olmuyor. Futbol hatalar oyunu. Golü bulduk ama iptal oldu. Bundan sonraki amacımız ikinci yarıdaki oyunu devam ettirmek” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.