Öğretim görevlisiyim diyerek birçok kişiyi dolandıran şahıs kıskıvrak yakalandı

ASAYİŞ 26.09.2021 - 10:37, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Öğretim görevlisiyim diyerek birçok kişiyi dolandıran şahıs kıskıvrak yakalandı

Erzurumsonhaber / erzurum -  Erzurum’da kendini öğretim görevlisi olarak tanıtan ve birçok ilde iş bulma vaadiyle vatandaşların parasını dolandıran şahıs Asayiş ekiplerinin operasyonuyla kıskıvrak yakalandı.      Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin uzun zamandır takibinde olan Erzurum’un meşhur kendini öğretim görevlisi olarak tanıtan dolandırıcısı M.Y. ekiplerin titiz ve özverili çalışmaları neticesinde yapılan operasyonla saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı.    M.Y.’nin 2014-2021 yılları arasında Erzurum, Ordu, Bursa, Batman, Antalya gibi birçok ilde iş bulma vaadiyle, masum vatandaşların cebindeki son paraya göz diken, 20 adet nitelikli dolandırıcılık ve dolandırıcılık suçlarından suç kaydı, 253 adet müzekkeresi ve 26 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 

Erzurumsonhaber / erzurum -  Erzurum’da kendini öğretim görevlisi olarak tanıtan ve birçok ilde iş bulma vaadiyle vatandaşların parasını dolandıran şahıs Asayiş ekiplerinin operasyonuyla kıskıvrak yakalandı.   


  Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin uzun zamandır takibinde olan Erzurum’un meşhur kendini öğretim görevlisi olarak tanıtan dolandırıcısı M.Y. ekiplerin titiz ve özverili çalışmaları neticesinde yapılan operasyonla saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı. 


  M.Y.’nin 2014-2021 yılları arasında Erzurum, Ordu, Bursa, Batman, Antalya gibi birçok ilde iş bulma vaadiyle, masum vatandaşların cebindeki son paraya göz diken, 20 adet nitelikli dolandırıcılık ve dolandırıcılık suçlarından suç kaydı, 253 adet müzekkeresi ve 26 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.