Okul Spor Federasyonu Başkanı Karakullukçu'dan Gymnasiade ziyareti

SPOR 10.04.2022 - 10:00, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Okul Spor Federasyonu Başkanı Karakullukçu'dan Gymnasiade ziyareti

Erzurumsonhaber / erzurum - Erzurum'da 2023 yılında yapılacak olan Gymnasiade (Winter Olympic Games) için kenti  ziyaret eden Okul Spor Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Ömür Fatih Karakullukçu ve ISF Atletizm Teknik kurul Başkanı Nihat Doker, Erzurum Valisi Okay Memiş'i makamında ziyaret etti.      Ziyarete; Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Spor AŞ Genel Müdürü Ahmet Dal, Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Alparslan Topçu eşlik etti. 

Erzurumsonhaber / erzurum - Erzurum'da 2023 yılında yapılacak olan Gymnasiade (Winter Olympic Games) için kenti  ziyaret eden Okul Spor Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Ömür Fatih Karakullukçu ve ISF Atletizm Teknik kurul Başkanı Nihat Doker, Erzurum Valisi Okay Memiş'i makamında ziyaret etti.   


  Ziyarete; Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Spor AŞ Genel Müdürü Ahmet Dal, Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Alparslan Topçu eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.