Oltu OSB altyapısını tamamlıyor

İLÇELER 14.12.2021 - 17:33, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltu OSB altyapısını tamamlıyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - 2021 Yılı Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı-2 kapsamında kabul edilen ve Erzurum Oltu Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı tarafından yürütülecek olan “Sektörel Rekabet İçin Oltu OSB Doğalgaz ve Elektrik Enerji Hattı Altyapı İmkânlarının Geliştirilmesi” projesinin destek sözleşmesi imzalandı.      Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı hizmet binasında gerçekleşen imza törenine, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Oltu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi Ümit Çelebi katıldı.    Toplam bütçesi yaklaşık 1 milyon 750 bin TL olan proje kapsamında Erzurum Oltu Organize Sanayi Bölgesinin imalat sanayi sektöründeki potansiyel yatırım süreçlerinin hızlandırılması ve rekabet edebilirlik düzeyinin artırılması hedefleniyor. Organize Sanayi Bölgesinin elektrik ve doğalgaz altyapısının oluşturulması amacıyla hazırlanan projeyle Erzurum Oltu Organize Sanayi Bölgesinde 25 yatırım noktası ve 7 farklı hizmet alanı olmak üzere toplam 32 noktada doğalgaz ve elektrik altyapı bağlantısının kurulması ile yatırımcılara enerji kullanım imkânı sunulacak.    Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte 2001 yılında kurulmasına rağmen henüz tam teşekküllü faaliyetlerine başlamamış olan Erzurum Oltu Organize Sanayi Bölgesinin mevcut fiziki altyapısının iyileştirilmesi, hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve bölgede katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesi sağlanacak. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - 2021 Yılı Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı-2 kapsamında kabul edilen ve Erzurum Oltu Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı tarafından yürütülecek olan “Sektörel Rekabet İçin Oltu OSB Doğalgaz ve Elektrik Enerji Hattı Altyapı İmkânlarının Geliştirilmesi” projesinin destek sözleşmesi imzalandı.   


  Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı hizmet binasında gerçekleşen imza törenine, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Oltu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi Ümit Çelebi katıldı. 


  Toplam bütçesi yaklaşık 1 milyon 750 bin TL olan proje kapsamında Erzurum Oltu Organize Sanayi Bölgesinin imalat sanayi sektöründeki potansiyel yatırım süreçlerinin hızlandırılması ve rekabet edebilirlik düzeyinin artırılması hedefleniyor. Organize Sanayi Bölgesinin elektrik ve doğalgaz altyapısının oluşturulması amacıyla hazırlanan projeyle Erzurum Oltu Organize Sanayi Bölgesinde 25 yatırım noktası ve 7 farklı hizmet alanı olmak üzere toplam 32 noktada doğalgaz ve elektrik altyapı bağlantısının kurulması ile yatırımcılara enerji kullanım imkânı sunulacak. 


  Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte 2001 yılında kurulmasına rağmen henüz tam teşekküllü faaliyetlerine başlamamış olan Erzurum Oltu Organize Sanayi Bölgesinin mevcut fiziki altyapısının iyileştirilmesi, hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve bölgede katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesi sağlanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.