Oltulu ev hanımı şiir kitabına tanıtım ve imza günü yaptı

İLÇELER 13.12.2021 - 17:26, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltulu ev hanımı şiir kitabına tanıtım ve imza günü yaptı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltulu ev hanımı Nurcan Betül Altun, yazmış olduğu ikinci şiir kitabı ‘yedi veren’e’ tanıtım ve imza günü programı düzenledi.      Oltu Karabekir Mahallesi Ağa konağı sokakta ikamet eden üç çocuk annesi ev hanımı Nurcan Betül Altun (46) pandemi sürecini iyi değerlendirerek  yazmış olduğu 116 şiirini "yedi veren " isimli ikinci  şiir kitabında topladı. Altun, kitabın basım işlemi tamamlandıktan sonra Oltu'da Ekin Cafe'de şiir kitabını tanıtarak, katılan konuklara şiir kitabını imzaladı. Ev hanımı Altun, “Birinci şiir kitabımı bastırmak hayal iken ikinci şiir kitabımın baskısının tamamlanması  benim için çok büyük mutluluk oldu. Uzaklardaki  sol yanım isimli ilk kitabıma çok güzel  yorumlar aldım okurlarımdan bu da beni ikinci kitabım Yedi Veren’i yazmama neden oldu. Umuyorum şiirlerimi beğenirler. Kitabımın basım aşamasında bana destek veren ilk başta eşim ve ailem ve yakın dostlarıma teşekkür ederim” dedi.    Betül Altun tanıtımda elde edilen gelir ile kütüphanesiz okul kalmasın kampanyasına destek vereceğini söyledi.    Yediveren şiir kitabının tanıtım ve imza gününe Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhami Şahin, Oltu  Belediye Meclis üyeleri  Mesut Altunkaynak ve Ayşe Karaca, yakın dost ve şiir severler katıldı.    Betül Altun, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı’ya plaket üzerine yazmış olduğu Lider Başkana isimli  şiirini sesli olarak okudu. Tanıtım ve imza günü bağlama ve mey eşliğinde  gün boyu devam etti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltulu ev hanımı Nurcan Betül Altun, yazmış olduğu ikinci şiir kitabı ‘yedi veren’e’ tanıtım ve imza günü programı düzenledi.   


  Oltu Karabekir Mahallesi Ağa konağı sokakta ikamet eden üç çocuk annesi ev hanımı Nurcan Betül Altun (46) pandemi sürecini iyi değerlendirerek  yazmış olduğu 116 şiirini "yedi veren " isimli ikinci  şiir kitabında topladı. Altun, kitabın basım işlemi tamamlandıktan sonra Oltu'da Ekin Cafe'de şiir kitabını tanıtarak, katılan konuklara şiir kitabını imzaladı. Ev hanımı Altun, “Birinci şiir kitabımı bastırmak hayal iken ikinci şiir kitabımın baskısının tamamlanması  benim için çok büyük mutluluk oldu. Uzaklardaki  sol yanım isimli ilk kitabıma çok güzel  yorumlar aldım okurlarımdan bu da beni ikinci kitabım Yedi Veren’i yazmama neden oldu. Umuyorum şiirlerimi beğenirler. Kitabımın basım aşamasında bana destek veren ilk başta eşim ve ailem ve yakın dostlarıma teşekkür ederim” dedi. 


  Betül Altun tanıtımda elde edilen gelir ile kütüphanesiz okul kalmasın kampanyasına destek vereceğini söyledi. 


  Yediveren şiir kitabının tanıtım ve imza gününe Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhami Şahin, Oltu  Belediye Meclis üyeleri  Mesut Altunkaynak ve Ayşe Karaca, yakın dost ve şiir severler katıldı. 


  Betül Altun, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı’ya plaket üzerine yazmış olduğu Lider Başkana isimli  şiirini sesli olarak okudu. Tanıtım ve imza günü bağlama ve mey eşliğinde  gün boyu devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.