Olur’da yaban hayatı koruma amaçlı doğaya yem ve ot bıraktılar

İLÇELER 16.01.2021 - 14:19, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Olur’da yaban hayatı koruma amaçlı doğaya yem ve ot bıraktılar

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Olur Kaymakamı  İlker Eker öncülüğünde soğuk kış şartlarında doğa kalan yaban hayvanlarının yaşamlarının kolaylaştırmak  için doğaya yem ve ot bırakıldı.      Olur Kaymakamı  İlker Eker, beraberinde Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü İ.Güvenç  Demirci, Olur İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yaşar Mesut Bakır, Olur Orman İşletme Şefi Ömer Kazan  ve av koruma kontrol ekipleri ile birlikte Olur ilçesinde  bulunan avlaklarda  yaban hayatının sürdürebilirliği ve yaşamı için  yem ve  ot doğaya bıraktılar.Olur ilçesinin en yüksek noktası olan Akdağ zirvesine ekip zorluklarla çıkarak yaban hayvanların hayata tutunabilmesi için ot ve yem bıraktılar.    Olur Kaymakamı İlker Eker, ‘Soğuk ve Kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının  hayatta tutuna bilmeleri  ve  yaban hayvanları popülasyonu da desteklemiş oluyoruz. Herkesin bu konularda duyarlı olmalarını bekliyoruz’ dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Olur Kaymakamı  İlker Eker öncülüğünde soğuk kış şartlarında doğa kalan yaban hayvanlarının yaşamlarının kolaylaştırmak  için doğaya yem ve ot bırakıldı.   


  Olur Kaymakamı  İlker Eker, beraberinde Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü İ.Güvenç  Demirci, Olur İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yaşar Mesut Bakır, Olur Orman İşletme Şefi Ömer Kazan  ve av koruma kontrol ekipleri ile birlikte Olur ilçesinde  bulunan avlaklarda  yaban hayatının sürdürebilirliği ve yaşamı için  yem ve  ot doğaya bıraktılar.Olur ilçesinin en yüksek noktası olan Akdağ zirvesine ekip zorluklarla çıkarak yaban hayvanların hayata tutunabilmesi için ot ve yem bıraktılar. 


  Olur Kaymakamı İlker Eker, ‘Soğuk ve Kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının  hayatta tutuna bilmeleri  ve  yaban hayvanları popülasyonu da desteklemiş oluyoruz. Herkesin bu konularda duyarlı olmalarını bekliyoruz’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.