Şehit subay Vügar Necefov anıldı

DÜNYA 04.05.2019 - 11:00, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Şehit subay Vügar Necefov anıldı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Yasamal bölgesi 173 no'lu ortaokulda şehit subay Vüqar Nəcəfov anma töreni geçildi. Törende şehidin kardeşi, polis üsteğmeni Necefov An katıldı. İlk konuşan şehidin kardeşi, Vüqarla ilgili anılarını paylaştı. Bu okulun mezunu olan Vügar Necefov daha sonra askeri eğitim aldı. Aslen Fuzuli ilçesinden olan şehit subay, hizmet için doğrudan cephe bölgesine gitti. Genç subay ömrünün 24'inci baharında vatan topraklarının savunma uğruna helak olur. Doğum gününden 16 gün sonra en yüksek zirveye, şehitlik makamına yükselen Gururdan hatıra gibi eğitim aldığı okulda özel köşe kaldı. Eğitim gördüğü okulun çalışanları her yıl olduğu gibi bu yılda şehidin doğum günü ərəfindən onun anma etkinliğini gerçekleştirdi. Sanatsal bölümde Vügar Necefov savaş yolundan, onun hayatından bahseden oyun yayımlandı. Daha sonra Karabağ müahiribəsindən, son olarak ise nisan olaylarında ordumuzun cesaretinden konuşmalar açıldı. Karabağ uğruna savaşlarda katılan gaziler ordumuzdan şehit subayla ilgili hatıralarından bahsettiler. Törende konuşan Şehit Vügar Necefov aileyle çocuklarına olan ilgi ve saygıdan dolayı, okul yönetimine teşekkür ettiler. Eğitim ocağınında ve genellikle genç neslin vətənpərlik ruhunda tərbiyyə edilmesinde tür görüşlerin ve anim merasimlerinin yapılmasının takdire layık bir durum olduğu vurgulandı.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Yasamal bölgesi 173 no'lu ortaokulda şehit subay Vüqar Nəcəfov anma töreni geçildi. Törende şehidin kardeşi, polis üsteğmeni Necefov An katıldı.

İlk konuşan şehidin kardeşi, Vüqarla ilgili anılarını paylaştı.


Bu okulun mezunu olan Vügar Necefov daha sonra askeri eğitim aldı.

Aslen Fuzuli ilçesinden olan şehit subay, hizmet için doğrudan cephe bölgesine gitti. Genç subay ömrünün 24'inci baharında vatan topraklarının savunma uğruna helak olur. Doğum gününden 16 gün sonra en yüksek zirveye, şehitlik makamına yükselen Gururdan hatıra gibi eğitim aldığı okulda özel köşe kaldı. Eğitim gördüğü okulun çalışanları her yıl olduğu gibi bu yılda şehidin doğum günü ərəfindən onun anma etkinliğini gerçekleştirdi.

Sanatsal bölümde Vügar Necefov savaş yolundan, onun hayatından bahseden oyun yayımlandı. Daha sonra Karabağ müahiribəsindən, son olarak ise nisan olaylarında ordumuzun cesaretinden konuşmalar açıldı. Karabağ uğruna savaşlarda katılan gaziler ordumuzdan şehit subayla ilgili hatıralarından bahsettiler.

Törende konuşan Şehit Vügar Necefov aileyle çocuklarına olan ilgi ve saygıdan dolayı, okul yönetimine teşekkür ettiler. Eğitim ocağınında ve genellikle genç neslin vətənpərlik ruhunda tərbiyyə edilmesinde tür görüşlerin ve anim merasimlerinin yapılmasının takdire layık bir durum olduğu vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.