Selin Şekerci, Emine Erdoğan'dan özür diledi

YAŞAM 07.11.2017 - 08:40, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Selin Şekerci, Emine Erdoğan'dan özür diledi

Oyuncu Selin Şekerci, 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hakkında sosyal medyada paylaştıklarından ötürü özür mesajı yayımladı.
  Erzurum Son Haber / Erzurum - Ünlü oyuncu Selin Şekerci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan özür diledi. Şekerci, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Emine Erdoğan'dan özür dileyen bir paylaşımlarda bulundu. Şekerci, paylaşımında "Birkaç yıl önce yaptığım bir sosyal mecra paylaşımı ile ilgili Sayın Emine Erdoğan Hanım'a kendimi ifade etme şansı buldum, kendisinden özür diledim. Özrümü kabul ettiği ve beni anlayışla karşıladığı için yine bu mecradan kendisine teşekkürlerimi ve saygılarımı iletmek isterim" ifadelerini kullandı.        
Oyuncu Selin Şekerci, 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hakkında sosyal medyada paylaştıklarından ötürü özür mesajı yayımladı.

 

Erzurum Son Haber / Erzurum - Ünlü oyuncu Selin Şekerci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan özür diledi. Şekerci, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Emine Erdoğan'dan özür dileyen bir paylaşımlarda bulundu.

Şekerci, paylaşımında "Birkaç yıl önce yaptığım bir sosyal mecra paylaşımı ile ilgili Sayın Emine Erdoğan Hanım'a kendimi ifade etme şansı buldum, kendisinden özür diledim. Özrümü kabul ettiği ve beni anlayışla karşıladığı için yine bu mecradan kendisine teşekkürlerimi ve saygılarımı iletmek isterim" ifadelerini kullandı.

 

 

 


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.