Şu Ligden Düşmek Daha Zor

SPOR 04.05.2021 - 21:24, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Şu Ligden Düşmek Daha Zor

Erzurumsonhaber / Erzurum -  İnanın bana! Çok zor! Yapılacak bir iki doğru transfer iyi bir hoca! İçeride bir kolej havası! Bak o zaman düşüyor musun? İddia ediyorum düşmezsin! Çünkü düşmek kalmaktan daha zor!   Ama Erzurumspor ne yapıyor!?   Her seferinde düşmek için elinden geleni ardına koymuyor, nitekim bir defa zoru başardı, şimdi ikinciye koşuyor, hiç akıllanmaz mı bir kulüp, akıllanmıyor işte! Her sezon başında yapılan yanlış transferler, sezon ortasında yapılan panik, transferleri ve sonrasında denize düşen yılana sarılır misali gel bizi kurtar diye gelen giden hocalar...   İşte onlardan biri Yılmaz Vural!   Yani hocam Allah aşkına Erzurumspor'un başında kaçıncı maça çıkıyorsun hala bir 11'in yok, hala forma adaletin yok! Denizlispor maçında seni hayata döndüren Elbasan Rashani bir maç sonra yok, bana göre oynadığı her maçta takıma katkı koyan kalite katan Butko yok, bugün oyuna girdikten sonra ceza sahasına gönderdiği topları gördük Murat Uçar'ın, sezon boyunca öyle orta yaptığını görmedim bu Cenk Ahmet sevdası neden? Ne verdi ne kattı takıma Petrus Boumal, daha kaç maçı katledecek? Geçen hafta Başakşehir maçı bu hafta Fenerbahçe maçı ki daha onlarca maçın içine etti, ama hala bu takımda forma buluyor! Dikkat ediyorum sonradan giren oyuncular Erzurumspor'a hareket katıyor, bu da senin kurduğun kadronun yanlış olduğunu gösteriyor. Gelinen noktada oyuna almak istediğin adam oyuna girmiyor, olan Erzurumspor'a oluyor!   Dadaş Özgür'ü  kazandı!   Erzurumspor bugün maçı kaybetti, ama pırlanta gibi bir oyuncu kazandı Özgür Sert, hem de öz be öz Erzurumspor'un çocuğu, damarlarında Dadaş kanı olan gencecik delikanlı! Bugün oynadığı 45 dakika boyunca Boumal ve Omolo'ya futbol dersi verdi, aldı verdi oynadı, golünü attı, gözlerimizin pasını sildi, Allah ayağına taş değdirmesin!   Bu maçla her şey bitti mi? Hayır!   Erzurumspor'un hala şansı var ve hiç de az bir şans değil, yeter ki futbolcu grubu biraz inansın, yani taraftarın inandığının yarısı kadar inansın, peki inanırlar mı?!   Onu da kalan 2 maçta göreceğiz!

Erzurumsonhaber / Erzurum -  İnanın bana!


Çok zor!


Yapılacak bir iki doğru transfer iyi bir hoca!


İçeride bir kolej havası!


Bak o zaman düşüyor musun?


İddia ediyorum düşmezsin!


Çünkü düşmek kalmaktan daha zor!

 

Ama Erzurumspor ne yapıyor!?

 

Her seferinde düşmek için elinden geleni ardına koymuyor, nitekim bir defa zoru başardı, şimdi ikinciye koşuyor, hiç akıllanmaz mı bir kulüp, akıllanmıyor işte! Her sezon başında yapılan yanlış transferler, sezon ortasında yapılan panik, transferleri ve sonrasında denize düşen yılana sarılır misali gel bizi kurtar diye gelen giden hocalar...

 

İşte onlardan biri Yılmaz Vural!

 

Yani hocam Allah aşkına Erzurumspor'un başında kaçıncı maça çıkıyorsun hala bir 11'in yok, hala forma adaletin yok! Denizlispor maçında seni hayata döndüren Elbasan Rashani bir maç sonra yok, bana göre oynadığı her maçta takıma katkı koyan kalite katan Butko yok, bugün oyuna girdikten sonra ceza sahasına gönderdiği topları gördük Murat Uçar'ın, sezon boyunca öyle orta yaptığını görmedim bu Cenk Ahmet sevdası neden? Ne verdi ne kattı takıma Petrus Boumal, daha kaç maçı katledecek? Geçen hafta Başakşehir maçı bu hafta Fenerbahçe maçı ki daha onlarca maçın içine etti, ama hala bu takımda forma buluyor! Dikkat ediyorum sonradan giren oyuncular Erzurumspor'a hareket katıyor, bu da senin kurduğun kadronun yanlış olduğunu gösteriyor. Gelinen noktada oyuna almak istediğin adam oyuna girmiyor, olan Erzurumspor'a oluyor!

 

Dadaş Özgür'ü  kazandı!

 

Erzurumspor bugün maçı kaybetti, ama pırlanta gibi bir oyuncu kazandı Özgür Sert, hem de öz be öz Erzurumspor'un çocuğu, damarlarında Dadaş kanı olan gencecik delikanlı! Bugün oynadığı 45 dakika boyunca Boumal ve Omolo'ya futbol dersi verdi, aldı verdi oynadı, golünü attı, gözlerimizin pasını sildi, Allah ayağına taş değdirmesin!

 

Bu maçla her şey bitti mi? Hayır!

 

Erzurumspor'un hala şansı var ve hiç de az bir şans değil, yeter ki futbolcu grubu biraz inansın, yani taraftarın inandığının yarısı kadar inansın, peki inanırlar mı?!

 

Onu da kalan 2 maçta göreceğiz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.