Tekerlekli Curlingte ikili kamp

SPOR 17.03.2021 - 15:01, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Tekerlekli Curlingte ikili kamp

Erzurumsonhaber / erzurum -  Türkiye ile Rusya Tekerlekli Curlingte ikili kamp yapıyor. Türk ve Rus Tekerlekli Milli Takım sporcuları, Curling Salonu’nda yaptıkları ortak kampla şampiyonalara bileniyor. Antrenörler Ahmet Faruk Turan ile Gökçe Ulugay’ın çalıştırdığı Tekerlekli Curling Milli takımı, Ruslar ile teknik taktik antrenmanları yapıyor.      Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Tesisler Şube Müdürü Köksal Kaçmaz da, Türk ve Rus Tekerlekli Curling Milli takımının kampını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Taşkesenligil, Türkiye ve Rusya’nın Curlingte ikili kamp yapmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, iki ülkenin sporcularına da başarılar diledi.    Rus ve Türk curlingçiler, Taşkesenligil’e ziyaretleri için teşekkür etti. 

Erzurumsonhaber / erzurum -  Türkiye ile Rusya Tekerlekli Curlingte ikili kamp yapıyor. Türk ve Rus Tekerlekli Milli Takım sporcuları, Curling Salonu’nda yaptıkları ortak kampla şampiyonalara bileniyor. Antrenörler Ahmet Faruk Turan ile Gökçe Ulugay’ın çalıştırdığı Tekerlekli Curling Milli takımı, Ruslar ile teknik taktik antrenmanları yapıyor.   


  Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Tesisler Şube Müdürü Köksal Kaçmaz da, Türk ve Rus Tekerlekli Curling Milli takımının kampını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Taşkesenligil, Türkiye ve Rusya’nın Curlingte ikili kamp yapmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, iki ülkenin sporcularına da başarılar diledi. 


  Rus ve Türk curlingçiler, Taşkesenligil’e ziyaretleri için teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.