Tolan Ailesi yasta

YAŞAM 08.05.2020 - 22:50, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Tolan Ailesi yasta

Erzurumsonhaber / Erzurum - TRT Erzurum Bölge Müdürlüğü Savunma ve Koruma Birimi yöneticilerinden Ali Sait Tolan hakkın rahmetine kavuştu.    1968 - 2010 yılları arasında TRT Bölge Müdürlüğünde Savunma ve Koruma Birimi Şefliği görevini yürüten; hoşgörüsü, içtenliği,  çevresindekilere saygılı yaklaşımları ve sevgi dolu üslubuyla bilinen Tolan’ın elim kaybı kurum bünyesinde olduğu gibi Erzurum’da da derin bir üzüntü ve teslimiyetle karşılandı.    Bursa’ya çocuklarını ziyarete giden ve orada geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Tolan, bu şehirde kılınan cenaze namazı sonrasında dualarla ebedi istirahatgahına uğurlandı. Ali Sait Tolan evli ve 2 çocuk babasıydı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - TRT Erzurum Bölge Müdürlüğü Savunma ve Koruma Birimi yöneticilerinden Ali Sait Tolan hakkın rahmetine kavuştu. 


  1968 - 2010 yılları arasında TRT Bölge Müdürlüğünde Savunma ve Koruma Birimi Şefliği görevini yürüten; hoşgörüsü, içtenliği,  çevresindekilere saygılı yaklaşımları ve sevgi dolu üslubuyla bilinen Tolan’ın elim kaybı kurum bünyesinde olduğu gibi Erzurum’da da derin bir üzüntü ve teslimiyetle karşılandı. 


  Bursa’ya çocuklarını ziyarete giden ve orada geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Tolan, bu şehirde kılınan cenaze namazı sonrasında dualarla ebedi istirahatgahına uğurlandı. Ali Sait Tolan evli ve 2 çocuk babasıydı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.