Yakutiye Belediye Başkanı Erzurum'da yine bir ilke imza attı

ERZURUM 21.04.2022 - 14:47, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Yakutiye Belediye Başkanı Erzurum'da yine bir ilke imza attı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, şehirde bulunan ayakkabı boyacıları ve aileleri ile iftarda bir araya geldi.      Ayakkabı boyacıları ve ailelerini servis araçlarıyla evlerinden alıp iftar yapacakları lokantaya getiren Yakutiye Belediyesi yetkilileri iftardan sonra tekrar misafirlerini evlerine servis araçlarıyla bıraktılar.    İftara katılan misafirlerine yönelik bir konuşma yapan  Başkan Uçar, "Ramazan ayı içerisinde en çok mutlu olduğum iftarlardan birini şu an gerçekleştirmiş bulunuyorum. Ve aileleriyle birlikte boyacı kardeşlerimizi burada ağırlamaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek isterim" dedi.    Ayakkabı boyacıları ve ailelerinin katıldığı iftar davetine AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet emin Öz de katıldı. İl Başkanı Öz, böyle ince bir düşünceye ilk defa tanıklık ettiğini ifade ederek Başkan Mahmut Uçar’a teşekkür etti, misafirlere hayırlı ramazanlar dileğinde bulundu.         

Erzurumsonhaber / Erzurum - Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, şehirde bulunan ayakkabı boyacıları ve aileleri ile iftarda bir araya geldi.   


  Ayakkabı boyacıları ve ailelerini servis araçlarıyla evlerinden alıp iftar yapacakları lokantaya getiren Yakutiye Belediyesi yetkilileri iftardan sonra tekrar misafirlerini evlerine servis araçlarıyla bıraktılar. 


  İftara katılan misafirlerine yönelik bir konuşma yapan  Başkan Uçar, "Ramazan ayı içerisinde en çok mutlu olduğum iftarlardan birini şu an gerçekleştirmiş bulunuyorum. Ve aileleriyle birlikte boyacı kardeşlerimizi burada ağırlamaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek isterim" dedi. 


  Ayakkabı boyacıları ve ailelerinin katıldığı iftar davetine AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet emin Öz de katıldı. İl Başkanı Öz, böyle ince bir düşünceye ilk defa tanıklık ettiğini ifade ederek Başkan Mahmut Uçar’a teşekkür etti, misafirlere hayırlı ramazanlar dileğinde bulundu. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.