Yanlış Kadro Geç Kalınan Değişiklikler

SPOR 15.03.2021 - 10:22, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Yanlış Kadro Geç Kalınan Değişiklikler

Erzurumsonhaber / Erzurum - Yanlış Kadro Geç Kalınan Değişiklikler...   Dedik mi? Dedik! Anlattık mı? Anlattık! Haklı çıktık mı? Çıktık! Eeee neye yaradı? Hiç birşeye! Peki sen! Nasıl maç kazanacaksın? Kimi yeneceksin? Bu ligde nasıl kalacaksın? Birbirinin kopyası gibi maçlar oynuyorsun. Bugün maç kadrosunu gördüğümde ilk yarı oyunu tutarsak ikinci yarı yapılan değişikliklerle maçı koparırız diye düşündüm, Mesut Bakkal'ın da aynısını düşündüğüne adım gibi eminim. Eeee O zaman! Mesut Bakkal neden düşündüğünü yapmadı? Oyuncu değişikliği için dakika kuralı mı var? Neden zamanında değişikliklere gitmedi Mesut Bakkal! Üstelik her yapılan değişiklik takıma bu kadar olumlu yansıyorken. Merak ediyorum bugün sakatlıklar olmasaydı Mesut Bakkal oyuncu değişikliği yapar mıydı? Hocanın bir sevdası var Cenk Ahmet! Buda Erzurumspor'un başına iş açacak demedi demeyin! Senin elinde Novikovas var! Rashani var! Darri var! Ama sahada kim var, Cenk Ahmet! Mesut hoca Tıpkı Murat Uçar'da olduğu gibi Cenk Ahmet'te de yanlış yapıyor, Murat Uçar'dan döndü ama Cenk Ahmet'te hala devam ediyor. bu yanlışından ne zaman döner bilinmez, ama ligde haftalar azalıyor, birinin bunu Mesut Bakkal'a anlatması lazım.   Duran top fakiri Erzurumspor!   Erzurumspor bugün kaç tane korner attı? 12! Peki bu topların hangisine vurabildi? Sıfır! Üstelik sadece bu haftaya özgü de değil bu, sezon başından beri böyle! Mehmet Özdilek, Hüseyin Çimşir, ve şimdi de Mesut Bakkal!   Bu takıma duran top çalıştıran bir hoca gelmedi!  Futbolda duran bir hücum silahıdır, özellikle durgun geçen maçları duran top ile çözersin, ama nedense Erzurumspor bu silahı hiç kullanamadı.   Şimdi ne olacak... Aslında Erzurumspor sezon başından beri hep böyleydi, ama defoları ortaya çıkmıyordu, şimdi Ankaragücü kazanıyor! Kayserispor kazanıyor! Yani rakipler kazanıyor! Ankaragücü, 6 puan geriden gelip 2 puan öne geçti! Yine Kayserispor geriden gelip 4 puan öne geçti! Erzurumspor'un artık maç kazanmaktan başka çaresi kalmadı, bu da Erzurumspor'da zaten iyi gitmeyen işleri iyiden iyiye panik havasına soktu.   Kaybedilmiş hiçbir şey yok!   Moral Motivasyon İnanç Yeter ki bunlar olsun! Yeter ki taraftarın inandığının yarısı kadar Erzurumspor'lu futbolcular teknik kadro da inansın! Mesut Bakkal doğru kadroyla sahaya çıksın artık deneme işlerini bıraksın! Ben artık yanlış kadro konuşmak istemiyorum. Arkadaş bu takımda Obertan oynar! Novikovas oynar! Butko oynar! Aatıf oynar! Emrah Başsan oynar! Bu futbolcuları oynatmayan hocayı kimse kusura bakmasın bir dakika bile tutmam...

Erzurumsonhaber / Erzurum - Yanlış Kadro Geç Kalınan Değişiklikler...

 

Dedik mi?
Dedik!


Anlattık mı?
Anlattık!


Haklı çıktık mı?
Çıktık!


Eeee neye yaradı?
Hiç birşeye!


Peki sen!
Nasıl maç kazanacaksın?


Kimi yeneceksin?


Bu ligde nasıl kalacaksın?


Birbirinin kopyası gibi maçlar oynuyorsun.


Bugün maç kadrosunu gördüğümde ilk yarı oyunu tutarsak ikinci yarı yapılan değişikliklerle maçı koparırız diye düşündüm, Mesut Bakkal'ın da aynısını düşündüğüne adım gibi eminim.


Eeee
O zaman!


Mesut Bakkal neden düşündüğünü yapmadı?


Oyuncu değişikliği için dakika kuralı mı var?


Neden zamanında değişikliklere gitmedi Mesut Bakkal!


Üstelik her yapılan değişiklik takıma bu kadar olumlu yansıyorken.


Merak ediyorum bugün sakatlıklar olmasaydı Mesut Bakkal oyuncu değişikliği yapar mıydı?


Hocanın bir sevdası var Cenk Ahmet!


Buda Erzurumspor'un başına iş açacak demedi demeyin! Senin elinde


Novikovas var!
Rashani var!
Darri var!


Ama sahada kim var, Cenk Ahmet! Mesut hoca Tıpkı Murat Uçar'da olduğu gibi Cenk Ahmet'te de yanlış yapıyor, Murat Uçar'dan döndü ama Cenk Ahmet'te hala devam ediyor. bu yanlışından ne zaman döner bilinmez, ama ligde haftalar azalıyor, birinin bunu Mesut Bakkal'a anlatması lazım.

 

Duran top fakiri Erzurumspor!

 

Erzurumspor bugün kaç tane korner attı? 12! Peki bu topların hangisine vurabildi? Sıfır! Üstelik sadece bu haftaya özgü de değil bu, sezon başından beri böyle! Mehmet Özdilek, Hüseyin Çimşir, ve şimdi de Mesut Bakkal!

 

Bu takıma duran top çalıştıran bir hoca gelmedi!  Futbolda duran bir hücum silahıdır, özellikle durgun geçen maçları duran top ile çözersin, ama nedense Erzurumspor bu silahı hiç kullanamadı.

 

Şimdi ne olacak...

Aslında Erzurumspor sezon başından beri hep böyleydi, ama defoları ortaya çıkmıyordu, şimdi


Ankaragücü kazanıyor!
Kayserispor kazanıyor!
Yani rakipler kazanıyor!


Ankaragücü, 6 puan geriden gelip 2 puan öne geçti! Yine Kayserispor geriden gelip 4 puan öne geçti! Erzurumspor'un artık maç kazanmaktan başka çaresi kalmadı, bu da Erzurumspor'da zaten iyi gitmeyen işleri iyiden iyiye panik havasına soktu.

 

Kaybedilmiş hiçbir şey yok!

 

Moral
Motivasyon
İnanç
Yeter ki bunlar olsun!


Yeter ki taraftarın inandığının yarısı kadar Erzurumspor'lu futbolcular teknik kadro da inansın! Mesut Bakkal doğru kadroyla sahaya çıksın artık deneme işlerini bıraksın!


Ben artık yanlış kadro konuşmak istemiyorum.


Arkadaş bu takımda
Obertan oynar!
Novikovas oynar!
Butko oynar!
Aatıf oynar!
Emrah Başsan oynar!


Bu futbolcuları oynatmayan hocayı kimse kusura bakmasın bir dakika bile tutmam...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.