Yelkenler bugün Kissebükü -Bodrum Erol Ağan etabı için açılıyor

SPOR 23.10.2021 - 11:13, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Yelkenler bugün Kissebükü -Bodrum Erol Ağan etabı için açılıyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Akdeniz'in en büyük yelken festivali olan American Hospital The Bodrum Cup, Bitci ana sponsorluğunda da 33. yılında mücadele dolu yarışlar, dostlukları pekiştiren konserler ve sosyal etki hedefli etkinlikleriyle yıla damgasını vurdu. American Hospital The Bodrum Cup'ın beşinci yarışında yelkenler bugün Kissebükü - Bodrum Erol Ağan etabı için açılacak.   Her yıl yerli ve yabancı binlerce deniz meraklısını ekim ayında Bodrum'da bir araya getiren American Hospital The Bodrum Cup son yarışın ardından bugün sona eriyor. 150'den fazla tekneyi, 1.500'den fazla denizciyi ve 10.000'in üzerinde katılımcıyı ağırlayan festival Bodrum'un sarı yazında yine görkemli bir etkinlikle sona erecek. 23 Ekim Cumartesi günü Kissebükü'nde son bulacak Erol Ağan Etabının ardından saat 20:00'de Ağanlar Tersanesinde ödül töreni yapılacak. Törenin yapılacağı Ağanlar Tersanesi'nde Erol Ağan'ın tasarladığı ve ürettiği muhteşem guletlerden oluşan açık hava müzesinin yanı sıra 21:30'da Teoman, unutulmaz müzik şöleni ile katılımcıları coşturacak.   Teoman konserinin tüm geliri Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, Türk Eğitim Vakfı Prof. Dr. Galip İsen Eğitim Fonu ve Bodrum Deniz Kurtarma Derneği'ne bağışlanacak.   Teoman Konseri bilet satışı Passo'da. https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/teoman-konser-biletleri-bodrum-cup-acikhava-aganlar-tersanesi/2266321   American Hospital The Bodrum Cup'a bu yıl Türkiye'nin tanıtımında American Hospital, Bitci, Ağanlar, METT Hotel and Beach Resort Bodrum, Opet, Metro, Anadolu Sigorta, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista, goturkiye.com, 100Music, Manzara Isola Ristorante Italiano, Arvento Mobile Systems, Bakar Sigorta, Barboras Yachting, Bodrum Dans Kulübü, Cleopatra Ink., DE Yachting, Era Outdoor, Mandalin, Parkım Ayaz Hotel, Smart Outdoor, Sungulets, TBYA Yachting ve  Era Bodrum Sailing Club sponsor olarak destek veriyor.   Festivale ayrıca T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, T.C. Muğla Valiliği, T.C. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Sahil Güvenlik, Bodrum Deniz Kurtarma T.C. Bodrum Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Bodrum Denizciler Derneği, TÜRSAB, Türkiye Yelken Federasyonu, Türkiye Seyahat Acenteları Birliği ve Bodrum Otelciler Derneği destek veriyor.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Akdeniz'in en büyük yelken festivali olan American Hospital The Bodrum Cup, Bitci ana sponsorluğunda da 33. yılında mücadele dolu yarışlar, dostlukları pekiştiren konserler ve sosyal etki hedefli etkinlikleriyle yıla damgasını vurdu. American Hospital The Bodrum Cup'ın beşinci yarışında yelkenler bugün Kissebükü - Bodrum Erol Ağan etabı için açılacak.


 
Her yıl yerli ve yabancı binlerce deniz meraklısını ekim ayında Bodrum'da bir araya getiren American Hospital The Bodrum Cup son yarışın ardından bugün sona eriyor. 150'den fazla tekneyi, 1.500'den fazla denizciyi ve 10.000'in üzerinde katılımcıyı ağırlayan festival Bodrum'un sarı yazında yine görkemli bir etkinlikle sona erecek. 23 Ekim Cumartesi günü Kissebükü'nde son bulacak Erol Ağan Etabının ardından saat 20:00'de Ağanlar Tersanesinde ödül töreni yapılacak. Törenin yapılacağı Ağanlar Tersanesi'nde Erol Ağan'ın tasarladığı ve ürettiği muhteşem guletlerden oluşan açık hava müzesinin yanı sıra 21:30'da Teoman, unutulmaz müzik şöleni ile katılımcıları coşturacak.


 
Teoman konserinin tüm geliri Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, Türk Eğitim Vakfı Prof. Dr. Galip İsen Eğitim Fonu ve Bodrum Deniz Kurtarma Derneği'ne bağışlanacak.


 
Teoman Konseri bilet satışı Passo'da.
https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/teoman-konser-biletleri-bodrum-cup-acikhava-aganlar-tersanesi/2266321


 
American Hospital The Bodrum Cup'a bu yıl Türkiye'nin tanıtımında American Hospital, Bitci, Ağanlar, METT Hotel and Beach Resort Bodrum, Opet, Metro, Anadolu Sigorta, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista, goturkiye.com, 100Music, Manzara Isola Ristorante Italiano, Arvento Mobile Systems, Bakar Sigorta, Barboras Yachting, Bodrum Dans Kulübü, Cleopatra Ink., DE Yachting, Era Outdoor, Mandalin, Parkım Ayaz Hotel, Smart Outdoor, Sungulets, TBYA Yachting ve  Era Bodrum Sailing Club sponsor olarak destek veriyor.


 
Festivale ayrıca T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, T.C. Muğla Valiliği, T.C. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Sahil Güvenlik, Bodrum Deniz Kurtarma T.C. Bodrum Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Bodrum Denizciler Derneği, TÜRSAB, Türkiye Yelken Federasyonu, Türkiye Seyahat Acenteları Birliği ve Bodrum Otelciler Derneği destek veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.