Yıldırım terasta bulunan şömineye isabet etti

İLÇELER 05.10.2021 - 21:50, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Yıldırım terasta bulunan şömineye isabet etti

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Oltu ilçesinde 7 katlı bir binanın terasında bulunan şömineye yıldırım düştü.      Oltu Cumhuriyet Mahallesi Aydın evler 7. katın terasında bulunan şömineye dün gece yıldırım düştü. Ev sahiplerinin o saatlerde evde olmamaları yaşanacak bir kazanın önüne geçmiş oldu.    Oltu’da Esnaflık yapan İsmail Altun, “İşyerinde olduğum saatte çocuklarda dışardaydılar sağanak yağmur öncesi şimşek çaktı yakında bir yere düştü. Sonra eve geldiğimizde bizim çatıya düştüğünü fark ettik. Allah’tan evde yoktuk yoksa her hangi bir zarar görebilirdik verilmiş sadakamız varmış” dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Oltu ilçesinde 7 katlı bir binanın terasında bulunan şömineye yıldırım düştü.   


  Oltu Cumhuriyet Mahallesi Aydın evler 7. katın terasında bulunan şömineye dün gece yıldırım düştü. Ev sahiplerinin o saatlerde evde olmamaları yaşanacak bir kazanın önüne geçmiş oldu. 


  Oltu’da Esnaflık yapan İsmail Altun, “İşyerinde olduğum saatte çocuklarda dışardaydılar sağanak yağmur öncesi şimşek çaktı yakında bir yere düştü. Sonra eve geldiğimizde bizim çatıya düştüğünü fark ettik. Allah’tan evde yoktuk yoksa her hangi bir zarar görebilirdik verilmiş sadakamız varmış” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.