Yücel İldiz: '3 puandan daha değerli bir galibiyetti'

SPOR 06.02.2022 - 19:01, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Yücel İldiz: '3 puandan daha değerli bir galibiyetti'

Erzurumsonhaber / Erzurum - BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Manisa FK maçının ardından, “3 puandan daha çok motive olmamız için birliktelik gerekliydi. 3 puandan daha değerli bir galibiyetti. Yeni bir mücadeleye başladık. Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz” dedi.      Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında evinde Manisa Fk’yı 1-0 mağlup eden BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Yücel İldiz maçın ardından açıklamalarda bulundu. İldiz, birliktelik için önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek “Bizim adımıza zor bir mücadele olacağını biliyorduk. Kazanarak başlamak istedik ekip olarak. Başlangıçta tutuktuk. Ama giderek açıldık. Golü bulduk. Penaltıyı atsak rahatlayacaktık. Sonuç olarak kazanmayı bildik. 3 puandan daha çok motive olmamız için birliktelik gerekliydi. 3 puandan daha değerli bir galibiyetti. Yeni bir mücadeleye başladık. Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Sezon sonu umarım kazanan biz oluruz” dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Manisa FK maçının ardından, “3 puandan daha çok motive olmamız için birliktelik gerekliydi. 3 puandan daha değerli bir galibiyetti. Yeni bir mücadeleye başladık. Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz” dedi.   


  Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında evinde Manisa Fk’yı 1-0 mağlup eden BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Yücel İldiz maçın ardından açıklamalarda bulundu. İldiz, birliktelik için önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek “Bizim adımıza zor bir mücadele olacağını biliyorduk. Kazanarak başlamak istedik ekip olarak. Başlangıçta tutuktuk. Ama giderek açıldık. Golü bulduk. Penaltıyı atsak rahatlayacaktık. Sonuç olarak kazanmayı bildik. 3 puandan daha çok motive olmamız için birliktelik gerekliydi. 3 puandan daha değerli bir galibiyetti. Yeni bir mücadeleye başladık. Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Sezon sonu umarım kazanan biz oluruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.